enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Eyyübiye’de Ovanın başakları projesi ödüller sahiplerini buldu

Eyyübiye’de Ovanın başakları projesi ödüller sahiplerini buldu

Eyyübiye’de Ovanın başakları projesi ödüller sahiplerini buldu
07.06.2022 10:27
0
A+
A-

Eyyübiye’de Ovanın Başakları Projesi kapsamında 6 okulda kültürel, sosyal ve sportif alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Ovanın Başakları Projesi kapsamında Altınbaşak İlk ve Ortaokulu, Ambartepe İlk ve Ortaokulu, Güzelkuyu İlk ve Ortaokulu, İkizce İlk ve Ortaokulu, Maskan İlk ve Ortaokulu ve Uğurlu İlk ve Ortaokulu’nda öğrenci, öğretmen ve servis şoförlerine yönelik kültürel, sosyal ve sportif alanlarda çeşitli yarışmalar gerçekleştirildi. Futbol, dart, gülle atma, bilgi yarışması, tiyatro gibi birçok alanda yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Şanlıurfa Milli Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Programa, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve servis şoförleri katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından yarışmaların görüntülerinin yer aldığı sinevizyon gösterimi ve açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Törende açılış konuşmasını yapan Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, eğitimin okulu sevmekle başladığı belirterek, şunları söyledi:

“Eğitim okulu sevmekle başlar. Evet, sevmek herşeyin başıdır. Bugün burada işini severek yapan arkadaşlarımızı görüyoruz. 2 aydır milli eğitim müdürlüğümüzde yoğun bir tempo içerisindeyiz. Çünkü bütün kırsal okullarımızda sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler var. Biz de okullarımızı mümkün olmadıkça yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar sonunda çok güzel işler ortaya çıktı. Öğrenciler okullarını sevmeye başladı. Okullarda devamsızlık oranı düştü ve öğrencilerin kendine güveni arttı. Ben emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Program kurum müdürlerinin ve muhtarların, farklı kategoride dereceye giren öğretmen, öğrenci ve servis şoförlerine ödüllerini vermesiyle devam etti.

Tören Altınbaşak İlk ve Ortaokulu müzik öğretmeni Evrim Demir’in müzik dinletisi ile sona erdi.

HABERLER  Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı gönderdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.