enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Vali Salih Ayhan: Yatırımın en güzeli, eğitime yapılan yatırımdır

Vali Salih Ayhan: Yatırımın en güzeli, eğitime yapılan yatırımdır

Vali Salih Ayhan: Yatırımın en güzeli, eğitime yapılan yatırımdır
09.06.2022 06:10
0
A+
A-

ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından yaptırılan Şebab Al Khayr Meslek Lisesi’nin açılışı Vali Salih Ayhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Daha önceden birçok eğitim yatırımları gerçekleştiren ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği’nin Eyyübiye ilçesinde yapımını tamamladığı Şabab Al Khair Meslek Lisesi’nin açılışı Vali Salih Ayhan’ın katılımıyla yapıldı.

Açılışta eğitim alanında yapılan yatırımların önemine değinen Vali Ayhan, “Çocuklarımızı geleceğe güvenle, güçlü bir şekilde hazırlamamız lazım. Hayırsever derneğimizin eğitime olan ilgisinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Bizim birçok okula ihtiyacımız var ve bu anlamda bizlere omuz oldular, destekte bulundular. 15 günlük çalışma süremde izlenimlerim şu ki; eğitimde yapacağımız çok iş var. Güçlü bir çalışma ile Şanlıurfa eğitiminde çok güzel yerlere hep birlikte geleceğiz” dedi.

Okulun yapılmasında finansal destek sağlayan Kuveytli Hayırsever Walid Al-Saif ise “Şanlıurfa’da bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz dernek olarak Türkiye Cumhuriyetine ve özelde de Şanlıurfa Valiliği’ne bu projelerin gerçekleşmesi için verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şeyh Abdullah el-Nuri Hayır Derneği Başkanı ise Uzama Ahmetoğlu da “Okulumuz derneklerimizin ortaklığı ile yaptığımız 3. okul diyebiliriz. 2009 yılından bu yana başlayan süreçte bir ilkokul, ardından bir ortaokul ve şu anda da bir mesleki lise olarak 3. okulumuzun da yapımı tamamlanmıştır. Tüm bu süreçte Şanlıurfa Valiliğimiz bizlere çok büyük destekte bulundular. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tüm davetlilerin katılımıyla okulun açılışı gerçekleştirildi. Davetliler ile birlikte okul içerisinde incelemelerde bulunan Vali Ayhan, çocuklarla da bir araya gelerek sohbet etti. Çocuklara iyi tatiller dileklerinde bulunan Vali Ayhan, yaz tatilinde bol bol kitap okunması öğüdünde bulundu.

35 dönümlük arazi üzerine yapılan okulda 16 derslik ve 1 atölye bulunurken okulda 600’e yakın gencin eğitim alması planlanıyor.

HABERLER  Karaköprü'de Camilerde Ramazan hazırlığı başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.