enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Dijital ve teknoloji etkinliği bu yıl Urfa’da yapılıyor

Dijital ve teknoloji etkinliği bu yıl Urfa’da yapılıyor

Dijital ve teknoloji etkinliği bu yıl Urfa’da yapılıyor
10.06.2022 11:09
0
A+
A-

Anadolu Bilişim Buluşmaları tarafından “Dijital Dünyaya Anadolu’dan Bakış” ana temasıyla düzenlenen dijital ve teknoloji etkinliği Şanlıurfa’da başladı.

 2017’den bu yana Kamu Bilişim Derneği ve Harput Ajans tarafından Anadolu Bilişim Buluşmaları çatı söylemiyle yapılan etkinlikler bu yıl Şanlıurfa’da yapılıyor.

Şanlıurfa’da GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (GAPTAEM) konferans salonunda başlayan etkinlik iki gün sürecek.

Dijital ve teknoloji olmak üzere 2 ana kavram etrafında şekillenen Anadolu Bilişim Buluşmaları etkinliklerinde e-ticaret, dijital markalaşma, pazarlama, marka yönetimi, iletişim, reklamcılık, dijital pazarlama, sosyal medya, yeni medya, kurumsal iletişim başta olmak üzere birçok kavrama dair bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıldı.

Etkinliğe, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç, Kamu Bilişim Derneği Başkanı Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin’in de aralarında bulunduğu çok sayıda konuşmacı ve davetli katıldı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa’da böyle etkinliklerin yapılmasının ve yerel yönetimlerin bu konuları desteklemesinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Türkiye’nin en genç nüfusa sahip şehri Şanlıurfa’da birlikte hareket edip, bu nüfusu yönetebilmek ve aynı zamanda gençliği dijital dönüşümde ayağı kaldırabilmek, çok önemli. Büyükşehir Belediyesi bu konuda çalışıyor. Bugün burada olan ilgili hocalarımızın bize destek vereceğine, ufkunu açacağına ve bizlere mentörlük yapacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Müdürü Ali Osman Polat, Anadolu Bilişim Buluşmalarının 4’üncüsünü Şanlıurfa’da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Türkiye’de şu ana kadar Anadolu Bilişim Buluşmaları 4 ilde yapıldı. Bunun etkinliğin 4’üncüsünün Şanlıurfa’da yapılmasını istedik. Şanlıurfa’da yaklaşık 10 yakın belediyenin, 20 üzerinde firmanın, Kamu Bilişim Derneği’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK ortaklığıyla Anadolu Bilişim Buluşmalarının 4’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da Sürücü koltuğuna geçen validen vatandaşa sürpriz ziyaret

Akademisyenler ve sektör profesyonellerinin yanı sıra üst düzey yöneticiler, girişimciler, kamu yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılım göstereceği etkinlikler 2 gün boyunca devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.