enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,6650
ALTIN
2.524,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Haliliye’de fark edilmeseler anne ve çocuğu boğulacaktı!

Haliliye’de fark edilmeseler anne ve çocuğu boğulacaktı!

Haliliye’de fark edilmeseler anne ve çocuğu boğulacaktı!
14.06.2022 12:20
0
A+
A-

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin yakınında yer alan göle düşen çocuğunu kurtarmak isteyen anne suya atladı. Boğulma tehlikesi geçiren anne ve çocuğunu üniversitenin güvenlik görevlileri kurtardı.

Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yer alan Harran Üniversitesi’nin Osmanbey Kampüsü’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yakınında yer alan gölün çevresinde oyun oynayan çocuk bir anlık dengesini kaybetmesi sonrası suya düştü.

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu gören anne de çocuğunun ardından göle atladı. Yüzme bilmeyen anne ve çocuğu boğulma tehlikesi geçirdi.

Durumu fark eden güvenlik görevlisi Ayşe Tanıkçı, çalışma arkadaşları Reşit Gerger ve Bilal Mintaş’tan yardım istedi. Güvenlik görevlileri Gerger ve Mintaş zaman kaybetmeden göle atlayarak, anne ve çocuğunu boğulmaktan kurtardı.

Güvenlik görevlilerinin boğulmaktan kurtardığı anne ve çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERLER  Urfa'da jandarmadan yılbaşı öncesi denetim
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.