enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Milli futbolcuların katılacağı gösteri maçının hakemi belli oldu!

Milli futbolcuların katılacağı gösteri maçının hakemi belli oldu!

Milli futbolcuların katılacağı gösteri maçının hakemi belli oldu!
14.06.2022 10:47
0
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘’Küçük Ayaklar Büyük Yürekler’’ futbol şöleni kapsamında Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara’nın minik yeteneklerle karşı karşıya geleceği ve bu akşam saat 19.00’da oynanacak olan gösteri maçını eski MHK Başkanı Serdar Tatlı yönetecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ve Milli Takım’ın eski futbolcularından Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara, “Küçük Ayaklar Büyük Yürekler” futbol şöleninde miniklerle top oynayacak. 4 gün sürecek olan şölende Milli Takım’ın eski oyuncuları genç sporcularla antrenman yapacak.

ŞUTİM’deki Büyükşehir Belediyesi tesislerinde bu akşam 19.00’da başlayacak gösteri maçını eski Süper Lig hakemlerinden eski  Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı yönetecek. Milli Takım’ın eski oyuncuları Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara minik yeteneklerle gösteri maçı yapacak.

10-12 yaş arası yaklaşık 2 bin çocuğun katılacağı futbol şöleni 60 takımdan oluşuyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Futbol Dünyası’nda oynanacak olan futbol şöleninin ilk gününde minik sporcular, Milli Takım sporcularından Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara ile top oynama şansını yakalayacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Amatör Spor Kulüplerinin destekleriyle gerçekleşecek turnuva 4 gün sürecek.

Genç ve minik yetenekler eski futbolcularla antrenman yapma imkanı da elde edecek.

HABERLER  Süper Lige Çıkan Suruç Hokey Takımı Vali Erin’i Ziyaret Etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.