enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4772
EURO
34,7965
ALTIN
2.466,92
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
31°C
Şanlıurfa
31°C
Açık
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C

Karaköprü Belediyesi personellerine afet eğitimi verildi

Karaköprü Belediyesi personellerine afet eğitimi verildi

Karaköprü Belediyesi personellerine afet eğitimi verildi
15.06.2022 11:44
0
A+
A-

Şanlıurfa AFAD İl Müdürlüğü tarafından Karaköprü Belediyesi personeline doğal afet durumlarında yapılması gerekenler ile ilgili seminer ve uygulamalı farkındalık eğitimi verildi.

Karaköprü Belediyesi çeşitli eğitim ve seminerlerle personel eğitimlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından toplumda afetler konusunda farkındalığının geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla başlatılan eğitim çalışmaları Karaköprü Belediyesi personeli ile devam etti. Eğitimde personele doğal afet durumlarında yapılması gerekenler, öncesinde alınması gereken önlemler ve doğal afet sonrası uygulamalı çadır kurma eğitimi verildi.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitimde AFAD temsilcileri deprem, sel vs. gibi doğal afetlerin gerçekleşmesi durumunda yapılması gerekenler ve afet sonrası psikolojik durum ve kişilerin birbirine karşı davranışlarının kontrolü ile ilgili de kısa bir sunum gerçekleştirildi. Eğitimin ikinci bölümünde ise doğal afet sonrası çadır kurma işlemi uygulamalı olarak personele anlatılarak örnek bir çadır kurulumu gerçekleştirildi.

HABERLER  Şanlıurfa’da çarşıda arefe hareketliliği
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.