enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
BIST
9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sıfır maliyetle 160 araç yenilendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sıfır maliyetle 160 araç yenilendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sıfır maliyetle 160 araç yenilendi
15.06.2022 11:51
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kullanılan 160 hizmet aracı yeni araçlarla değiştirilerek büyük bir tasarruf sağlandı. Başkan Beyazgül, 2019 yılından itibaren gelenek olarak devam ettirdikleri uygulamayla kazancın halka yatırım olarak döndüğünü belirterek, “Halkımızın duasıyla daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılından itibaren hizmet araçlarını kiralama yönteminden vazgeçti. Kiralama yerine satın alarak Şanlıurfalılara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, böylelikle kendi öz sermayesinden büyük bir tasarruf sağladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mart 2019’da yaptığı açıklamada belediyeye ait araçlarda 7 milyon liraya yakın tasarruf edileceğini açıklamıştı.

Her yıl düzenli olarak değişimi yapılan araçlar, bu yıl da eskileri ile değiştirilerek Büyükşehir Belediyesi bütçesinden tasarruf sağlandı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çeşitli hizmet birimlerinde kullanılan 160 binek aracı yenileri ile değiştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de BEL-SAN A.Ş. Genel Müdürü Levend Çelik ile firmalardan gelen araçları inceledi.

BEYAZGÜL: “TASARRUFLA, HALKIMIZA DAHA ÇOK HİZMET EDİYORUZ”

Başkan Beyazgül, hiçbir ücret ödemeden eski araçları yeni araçlarla değiştirdiklerini ifade etti.

Her yıl araçları yenileyerek büyük bir tasarruf sağladıklarını ve bu tasarrufla vatandaşlara daha çok hizmet ettiklerini belirten Başkan Beyazgül, “BEL-SAN bizim belediyemizin otobüs ve ulaşım işlerimizi yapmaktadır. Belediye araçlarımız sıfır alınmakta ama sıfır almakla birlikte her sene yenilemektedirler. Bu yıl da 160 aracımızı, 2021 model olan araçlarımızı, sıfır araçlarla takas ettik. Sıfırla takas ettiğimizde de üst para vermedik. Hiçbir karşılık ödemedik. Bunları vererek sıfır araçlarımızı aldık. Hem garantimiz uzamış oluyor hem lastikler sıfırlanmış oluyor. Yağımız her şeyimiz sıfırlanmış oluyor. Araç bakım ücreti ödemiyoruz” dedi.

Başkan Beyazgül, 2019 yılından itibaren başlattıkları bu uygulamayı bugün de gelenek olarak aynı şekilde devam ettirdiklerini vurgulayarak, “Araçlarımızı veriyoruz, sıfır araçlar alıyoruz. 2019 yılındaki aracımız şimdi 2022 model oldu. İnşallah her yıl bunu devam ettireceğiz. Şanlıurfa’mız için kazançlı bir çalışma oldu. Birçok araca bakım, onarım, lastik ve yağ gibi bakımları yapmadığımız zaman bu kazanç belediyemize kalmaktadır ve nihayette halkımıza yatırım olarak dönmektedir. İnşallah halkımızın duasıyla daha güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

HABERLER  Siverek’te oto sanayi sitesinin yolları yenileniyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.