enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5838
EURO
34,7766
ALTIN
2.511,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da Sanat sergisi açıldı

Şanlıurfa’da Sanat sergisi açıldı

Şanlıurfa’da Sanat sergisi açıldı
15.06.2022 14:37
0
A+
A-

GESDER üyelerinin el emekleriyle hazırlanan karma sanat sergisi, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün destekleriyle Şanlıurfa İl Kültür Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu’nda açıldı.

Genç Eğitim ve Sanat Derneği (GESDER) öncülüğünde hazırlanan ‘İmparatorluğun Başkentinden Peygamberler Şehrine’ isimli karma sanat sergisi, Şanlıurfa İl Kültür Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu’nda izlenime sunuldu.

Serginin açılışına İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, Genç Eğitim ve Sanat Derneği Başkanı Vedat Telli, eserlerin sahipleri ve sanatseverler katıldı.

Sergide genç ressamlar tarafından yapılan toplam 60 eser beğeniye sunuldu.

Serginin açılışında konuşan Genç Eğitim ve Sanat Derneği Başkanı Vedat Telli, “Urfa’mıza güzel bir katkıda bulunmak için böyle bir proje sunduk. Herkese teşekkür ederiz. Genç Eğitim Sanat Derneği olarak tüm misafirlere selam olsun, teşekkür ederiz. Gençlerimiz güzel projeler ve eseler çıkarması için resim ve ressam hocalarımıza teşekkür ediyoruz. 60 eserimiz var, 3 gün açık olacaktır sergimiz. Herkesi bekleriz” dedi.

Sergi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu’nda cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

HABERLER  Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranı hizmete açıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.