enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4480
EURO
34,7443
ALTIN
2.437,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Gençlerin uğrak yeri haline geldi

Gençlerin uğrak yeri haline geldi

Gençlerin uğrak yeri haline geldi
16.06.2022 12:27
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü’de hizmete sunulan Gençlik ve Koordinasyon Merkezi gençlerin uğrak yeri haline geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin gençliğe yönelik yatırımları kapsamında geçtiğimiz aylarda Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesinde hizmete sunduğu Gençlik ve Koordinasyon Merkezi gençler rağbet görüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından hizmete açılan 5 yıldızlı otel konforundaki Gençlik ve Koordinasyon Merkezi adeta gençlerin ikinci evi haline geldi.

Gençlik ve Koordinasyon Merkezi içerisinde, sporcuların konaklayabileceği alanlar, kurslar, masa tenisi, dart, antrenman alanı, spor alanları, yemekhane, dinlenme alanları, konferans salonu ile 150 kişilik sinema gösterim alanları bulunuyor.

HER HAFTA FARKLI BİR OKULA ÜCRETSİZ SİNEMA GÖSTERİMİ

Gençler için her detayın planlandığı Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler bir yandan sosyalleşip yeteneklerini keşfederken diğer yandan da sokakta kendilerini bekleyen kötü alışkanlıklardan uzak durmuş oluyor.

Merkez içerisinde yer alan sinema salonunda her hafta farklı okullardan öğrenciler ağırlanarak sinema haftası düzenlenirken farklı branşlarda verilen eğitimlere katılan gençler yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalardan derecelerle dönerek Şanlıurfa’nın göğsünü kabartıyor.

BEYAZGÜL: HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

“Gençlerimize inanıyor, onlar için yeni tesisler hazırlıyoruz” sözünü her defasında yineleyen Başkan Beyazgül, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimize güveniyoruz. Onların yanındayız, biz büyük bir aileyiz, gençlerimiz için çağın gerektirdiği yeni tesisler ve alanlar inşa etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da sular kesilecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.