enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5183
EURO
34,7309
ALTIN
2.485,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Viranşehir’de

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Viranşehir’de

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Viranşehir’de
16.06.2022 11:34
0
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı makamında ağırladı. Çalışmalar hakkında Vali Ayhan’a bilgi veren Başkan Ekinci, Viranşehir’in gelişmesi ve kalkınması için yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinin bugünkü durağı Viranşehir oldu.

Viranşehir’de bir dizi temaslarda bulunan Vali Ayhan, daha sonra Viranşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, meclis üyeleri ve birim amirleri tarafından kapıda karşılanan Vali Ayhan, daha sonra toplantı salonuna geçti. Şeref defterini imzalayan Ayhan’a, Başkan Ekinci tarafından Viranşehir’de yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verildi.

VALİ AYHAN, MİLLET BAHÇESİNİ GEZDİ

Viranşehir ilçesinde 140 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesine hayran kalan Ayhan, Millet Bahçesi’nin Viranşehir’e çok yakışacağını söyledi. Viranşehir’de yapılan diğer çalışmaları da takdirle karşılayan Ayhan, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Brifingin ardından Başkan Ekinci ve Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış tarafından Vali Ayhan’a, Bölgesel Amatör Ligi’nde Şanlıurfa’yı temsil eden Viranşehir Belediyespor’un kaşkolü hediye edildi.

Daha sonra başkanlık makamına geçen Vali Ayhan’a, ülkemizde sadece Viranşehir’de yetişen şelengo ikram edildi. Başkan Ekinci, ziyaretin sonunda ise Vali Ayhan’a işlemeli ibrik hediye etti.

HABERLER  Urfa'da binlerce kişiye 1 diş doktoru düşüyor!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.