enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5176
EURO
34,7276
ALTIN
2.489,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’dan İl Sağlık Müdürü Gülüm’e plaket

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’dan İl Sağlık Müdürü Gülüm’e plaket

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’dan İl Sağlık Müdürü Gülüm’e plaket
17.06.2022 12:26
0
A+
A-

Şanlıurfa’da düzenlenen 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında acil müdahale alanı oluşturularak yarışmaya katılan öğrencilere sağlık hizmeti sunulması dolayısıyla Şanlıurfa Valisi Ayhan tarafından İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gülüm’e plaket verildi.

Şanlıurfa’da ‘Göbeklitepe’ teması ve ‘Ahican tarihin sıfır noktasında’ sloganıyla 12 kategoride, Türkiye’nin yanı sıra 8 ülkeden finale kalan 5 bin 425 öğrenci ve öğretmenin 2 bin 453 robot projesi ile katıldığı 14’üncü Uluslararası MEB Robot Yarışması, 13-16 Haziran 2022 tarihlerinde GAP Arena Spor Salonu ve yerleşkesinde gerçekleşti.

GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde 14’üncü Uluslararası MEB Robot Yarışmasında acil müdahale alanı oluşturularak, 4 ambulans, 2 UMKE aracı, 2 UMKE lojistik aracı ve 40 sağlık personeli ile dört gün boyunca yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere sağlık hizmeti sunarak katkı sağlandığı için Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm’e plaket verildi.

Hızla değişen teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve nitelikli insan yetiştirmenin ancak bu tür organizasyonlarla olacağını belirten Prof.Dr. Mehmet Gülüm, “Yeni tip Kovid-19 salgını nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen yarışmaya, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak gençlerin ufkunu açan uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da kaçak trafolar traktör römorkuna yüklendi, duvarlara saklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.