enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da öğrencilerin karne heyecanı!

Şanlıurfa’da öğrencilerin karne heyecanı!

Şanlıurfa’da öğrencilerin karne heyecanı!
17.06.2022 08:41
0
A+
A-

Şanlıurfa’da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 685 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Şanlıurfa Valisi Ayhan, karne dağıtım törenine katıldı.

6 Eylül 2021’de başlayan 2021–2022  eğitim öğretim yılı bugün sona eriyor. Okulda yıl boyunca derslerine yoğunlaşan öğrenciler için yaz tatili öncesi  son ders zili bugün çaldı.

Şanlıurfa’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 685 bin 765 öğrenci bugün karnelerini aldı.

Şanlıurfa’da 3 bin 20 okulda 24 bin derslikte yaklaşık 685 bin 765 öğrenci bulunuyor.

Karne heyecanı yaşayan öğrencilerle kentteki 35 bin 880 öğretmen de yaz tatiline merhaba dedi.

VALİ AYHAN KARNE TÖRENİNE KATILDI

Haliliye ilçesinde Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan İlkokulu’nda Vali Salih Ayhan’ın katılımıyla karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Öğrencilere karnelerini veren Vali Ayhan, öğrencilere tatilde ne yapacaklarını sordu.

Derslerinde başarı göstererek dereceye giren iki öğrenci de Vali Ayhan’a plaket takdim etti. 

VALİ AYHAN’DAN EBEVEYNLERE UYARI

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, öğrencilere karna dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, “Ben özellikle velilerden şunu istiyorum, çocuklarımızın karnelerinde bir eksiklik varsa velilerimizin de bundan bir hissedar olmalarını özellikle istiyorum. Bu karne sadece çocuklarımızın değil, velilerin de bir karnesidir. Çocuğumuza olan ilgisinin yaklaşımının da bir yansımasıdır. Dolayısıyla kırık notu olan veya düşük notu olan çocuğumuza asla kızmıyoruz, eksiği olarak görmememiz lazım. İnşallah bu yaz döneminde de elimizden geldiği kadar Urfa’nın şartlarını da dikkate alarak gençlik sporluğumuz, belediyelerimiz ve milli eğitim müdürlüğü ile birlikte çocuklarımıza yine eğitimden kopmaması için özellikle spor, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde ilgi göstereceğiz. Yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlıklı olacağız. Herkese iyi tatiller dilerim” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'daki depremzedeler kurulan çadır kentte yaşamlarını sürdürüyor

Yaz tatili 12 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.