enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4831
EURO
34,5443
ALTIN
2.475,04
BIST
9.526,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
26°C

Suriyeli anne 5 çocuğunu ve kocasını terk etti

Suriyeli anne 5 çocuğunu ve kocasını terk etti

Suriyeli anne 5 çocuğunu ve kocasını terk etti
17.06.2022 15:59
0
A+
A-

Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle kocası ve çocuklarıyla Akçakale’ye yerleşen Suriyeli anne, eşini ve 5 çocuğunu terk ederek başka biriyle yaşamaya başladı. Yuvası yıkılan baba, eşi sınır dışı edilirse ailesini yeniden Suriye’de birleştirmeyi umuyor.

Suriye’deki iç savaş yüzünden yurtlarını terk eden İbrahim El Hammud (30) ile Emine Carad (25) çifti, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine yerleşti. Akçakale’de yeni bir hayat kuran çiftin arka arkaya çocukları oldu. Halil (7), İslam (8), Ayet (6) ve Şam (5) isimli çocuklarının ardından ailenin bir yıl önce de İmen adını verdiği bir çocuğu daha dünyaya geldi. Ancak ailenin birlikteliği birkaç ay önce son buldu.

25 yaşındaki anne Emine Carad, henüz bir yaşına girmemiş çocuğunu dahil tüm evlatlarını ve kocasını bir başına bırakarak evi terk etti.

Emine Carad, Konya’da başka biriyle yaşamaya başladı. Yuvası yıkıldıktan sonra çaresiz kalan baba da çocuklarına bakmadığından dolayı yurda bırakmak zorunda kaldı.

Babanın tek istediği ise ailesiyle tekrardan kavuşmak.

Baba İbrahim El Hammud’un tek hayali eşinin Türkiye’den sınır dışı edilmesi ve Suriye’de ailesiyle birlikte tekrardan yuva kurmak.

HABERLER  Ceylanpınar'da Zabıtadan ‘önce sağlık’ denetimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.