enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Urfa’da sınava girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz

Urfa’da sınava girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz

Urfa’da sınava girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz
17.06.2022 14:39
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu gerçekleşecek olan YKS, TYT ve AYT sınavlarına girecek öğrencilerin gidecekleri okullara zamanında ve rahat ulaşabilmeleri için ücretsiz şehir içi ulaşım hizmeti sunacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sınav haftasında öğrencilerin daha rahat bir ortamda ders çalışarak sınavlara hazırlanmalarına büyük bir olanak sağlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sınav haftasında öğrencilerin daha rahat bir ortamda ders çalışabilmeleri amacıyla kütüphanelerde öğrencilere eğitim desteği sağlıyor. Şanlıurfa Merkez ve İlçelerde bulunan kütüphaneler ile gençlik merkezlerinde sınavlara hazırlanan öğrenciler hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

Eğitime her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla oluşturulan tam donanımlı Kütüphaneler ve Gençlik merkezlerinde öğrencilere, online dersler de veriliyor.

YKS, KPSS, ALES, TUS sınavlarına hazırlanan öğrencilere bilgi eksikliği hissettikleri konularda uzmanlar tarafından ders desteği sağlanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan kütüphanelerde aylık 12 bin öğrenci ders çalışıyor.

Şanlıurfa’da öğrencilerin üniversite sınavlarına daha rahat bir ortamda hazırlanabilmeleri amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan “Şanlıurfa Mesleki Sanat ve Eğitim Merkezi (ŞANMEK)” ile öğrenciler geleceğe hazırlanıyor.

Kent merkezinde bulunan tamamen ücretsiz olarak eğitim verilen merkezde 10 sınıf bulunurken bu sınıflarda 270 öğrenci geleceklerine yön verecek sınavlara çalışıyor.

Öğrencilerin eğitim materyalleri ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor

Sınavlara kütüphanelerde çalıştıklarını anlatan öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

SINAVA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu gerçekleşecek olan YKS, TYT ve AYT sınavlarına girecek öğrencilerin gidecekleri okullara zamanında ve rahat ulaşabilmeleri için ücretsiz şehir içi ulaşım hizmeti sunacak.

HABERLER  Canpolat muhtarlarla bir araya geldi

Sınav yerlerine gidecek olan öğrenciler, sınav giriş belgesi gösterdikleri takdirde ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde sınav saatlerinde öğrencilerin mağdur olmaması için şehir içi ulaşım seferlerini artırdı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN

Sınav öncesi bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Beyazgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğrenci kardeşlerimiz bütün bir yıl emek ve çaba göstererek bu sınava hazırlanmış, hayatlarını şekillendirecek olan bu sınav için aileleri ile birlikte gereken fedakârlığı göstermişlerdir. Hayalleri ve hedefleri gerçekleştirmek için ter dökmek her zaman çok kıymetlidir. Şimdi bu emeğin karşılığını alma vakti gelmiş, gereken başarıyı yakalamak için var gücünüzle sınavın stresinin sizi etkilemesine imkân vermeden başarıya doğru koşma vaktidir.

Unutmayın ki, sınavlar mühim ama başarının tek kriteri değil. Heyecanınızı yürekten paylaşıyor, her şeyin gönlünüzce ve güzel olmasını diliyorum. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza canı gönülden inanıyorum. Yolunuz açık olsun. Aldığınız sonuç ne olursa olsun bizler sizlerin daha iyisini yapabileceğinizi her zaman biliyor, hayatınızı şekillendirecek olan yolun sizleri en güzel yere çıkaracağını ümit ediyoruz. Ben bu duygu ve düşüncelerle, sınava girecek öğrenci kardeşlerimize, ailelerimize, öğretmenlerimize hafta sonunda yapılacak olan sınav için kolaylıklar diliyor, her şeyin gönüllerindeki gibi olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.