enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da ‘’Aşkla, Aşka Yolculuk Tasavvuf Gecesi’’ etkinliği düzenlendi

Şanlıurfa’da ‘’Aşkla, Aşka Yolculuk Tasavvuf Gecesi’’ etkinliği düzenlendi

Şanlıurfa’da ‘’Aşkla, Aşka Yolculuk Tasavvuf Gecesi’’ etkinliği düzenlendi
18.06.2022 15:02
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul ve Ankara Sazendeleri’nin katılımlarıyla ‘Aşkla, Aşka Yolculuk Tasavvuf Gecesi’ programında vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bestekar Sanatçı Amir Ateş, Tasavvuf Müziği Sanatçısı Fatih Koca, Mustafa Demirci, Mustafa Akbaş, Fazlı Çoban, Esat Aydoğan, Eskişehir İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Mevlihan Aziz Hardal ve Kur’an-ı Kerimi güzel okuma dünya birincisi Ali Tel katıldı.

 Kur’an-ı Kerimi güzel okuma dünya birincisi Ali Tel, okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile dinleyenleri mest etti. İlahi ve tasavvuf müziğinin seslendirildiği programda vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Şanlıurfa’nın bir aşk şehri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Sesleri ve gönülleriyle bestekarlarımız bizlere güzel bir gece yaşattılar. Şanlıurfa bir aşk şehridir. Hz. İbrahim, Hz. Eyyüp Aleyhisselâm’ın şehridir. Hz. İbrahim Aleyhisselâm’ı ateş yakmamış ve ateş suya dönmüştür. Hz. İbrahim sevgi ile Allah’a bağlıydı. Allah’tan başkasını görmedi, kalbi ve gönlü ona bağlıydı’’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, programa katkılarından dolayı bestekarlara plaket takdim etti.

HABERLER  OSB'de elektrik kesintisi yaşanacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.