enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Harran’da

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Harran’da

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Harran’da
19.06.2022 14:56
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, göreve geldikten sonra başladığı ilçe ziyaretlerine Harran ile devam etti.

Şanlıurfa’ya atandıktan sonra ilçeleri tek tek dolaşan Vali Salih Ayhan, pazar gününü Harran’a ayırdı.

Salih Ayhan, ilk olarak ilçe girişinde bulunan polis uygulama noktasında emniyet mensuplarını ziyaret etti.

Ayhan’ı ilçe girişinde Harran Kaymakamı Cihat Koç, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Belediye Meclisi üyeleri ve ilçede bulunan mahalle muhtarları karşıladı.

Ayhan’ın emniyet mensuplarını ziyaret ettikten sonraki durağı Harran Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı Cihat Koç’tan brifing alan Vali Ayhan, yürütülen çalışmaların özverili şekilde devam ettirilmesini istedi.

Harran İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret edip, görev başındaki personele başarılar dileyen Vali Ayhan, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. Salih Ayhan, tadilatı devam eden jandarma komutanlık binasını da inceleyerek, asayiş ve güvenlik anlamında tüm kurumlarla iş birliği halinde çalışmaların devam etmesini belirtti.

Harran ilçesinde yapılan Harran Kümbet Oteli de gezen Vali Salih Ayhan, havuzda serinleyen gençlere de dondurma ikram etti.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI DİNLEDİ

Vali Salih Ayhan’ı Harran Belediyesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile meclis üyeleri ve birçok vatandaş karşıladı. Vali Ayhan, belediye çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Harran Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Vakfı’na geçen Ayhan, ayrıca Aile Destek Merkezi ve Ahşap Atölyesini de gezip el emeği ürünleri inceledi.

Vali Ayhan, burada şu ifadeleri kullandı:

“Bu samimiyetiniz, birlikteliğiniz daim olsun. İyi niyet ve birlik olduğu müddetçe hizmetlerin ve sorunların çözümü de çok daha kolay ve hızlı olacaktır. Sizlere bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum”.

HABERLER  Urfa’da o bölge sit alanı ilan edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.