enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetiminde görev dağılımı

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetiminde görev dağılımı

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetiminde görev dağılımı
19.06.2022 07:50
0
A+
A-

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Aziz Çiftçi’nin getirilmesinin ardından yeni yönetimin görev dağılımı belli oldu.

Muharrem Çelik’ten boşalan koltuğa Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Aziz Çiftçi getirilmişti. Çiftçi’nin göreve gelmesinin ardından Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda yeni yönetim kurulunun görev dağılımı yapıldı.

Başkan Yardımcılığına İsmail Güneş, Yeşilay Şanlıurfa Şube Sekreteri Av. Yaren Buket Eleştir, muhasip üye Osman Dağtekin ve üye Ahmet Ocak olarak belirlendi.

FARKINDALIK EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Çiftçi ile yönetim kurulu üyeleri, Vakıflar 2002 İlkokulu’nda bir etkinlik düzenlendi. Öğrenciler ile bir araya gelen Çiftçi, çocuklara “Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji” konusunda bilgiler vererek Yeşilay’ı tanıttı.

Bağımlılıkla Mücadelede halka yönelik stant çalışmasıyla da bir farkındalık etkinliği düzenledi.  Çiftçi ve yönetim kurulu üyesi Eleştir standa gelen ziyaretçileri bağımlılıklar hakkında bilgilendirdi.

“Bağımlılıklarla her alanda mücadele ediyoruz” denilerek, bağımlılıklarından kurtulmak için Yeşilay Danışmanlık Merkezlerini aramaları önerildi.

HABERLER  Büyükşehir Meclisi’nde komisyonlara seçilen üyeler belli oldu!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.