enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Karaköprü’de ölüme davetiye çıkaran yola tepki!

Karaköprü’de ölüme davetiye çıkaran yola tepki!

Karaköprü’de ölüme davetiye çıkaran yola tepki!
20.06.2022 14:11
0
A+
A-

Şanlıurfa’da sık sık yaşanan trafik kazalarının ardı kesilmezken bir haber de Karaköprü ilçesine bağlı Kabahaydar Köyü civarındaki kavşaktan geldi. Kavşağın ‘ölüme davetiye’ çıkardığını belirten DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Tüysüz, kazada yaralan hastanın yakınlarını hastanede ziyaret etti.

 Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Kabahaydar Köyü civarındaki kavşakta yaşanan trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa İl Başkanı Tüysüz, yaşanan kazadan sonra yolun tehlikeli ve ölüme davetiye çıkardığını söyleyerek tepki gösterdi.

Kavşağın mevcut haliyle birçok kazaya sebebiyet verdiğini vurgulayan, Tüysüz, trafik ışığının,  hız kesici kavisin, yön levhalarının olmayışının bulunmadığına dikkati çekti. Tüysüz, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Trafik kazası sonucu tıp fakültesinde yoğun bakımda yatan Abuzer Satış’ın hastane bahçesinde umutla bekleyen yakınlarını ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu vesileyle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu kaza Kabahaydar Kavşağında bir tırın arkadan çarpması sonucu oldu. Bu kavşak ölüme davetiye çıkarıyor. Burada trafik ışığı yok, hız kesici kavis, yön levhası yok. Çok işlek 3-4 tane düğün salonu var ve yeterince aydınlatma yok. Horzum Köyüne giden yola girebilmek için ters şeritten giren bolca araçlar var. Her taraf tehlike. Ölümün bu kadar kol gezdiği bir yer daha var mı bilemiyoruz. Olmaması gereken her şey var olması gereken hiçbir şey yok. Buraya çok acil derhal çözüm gerekiyor. Yapılan yollar verilen hizmet ne derece iyi olursa olsun insan yaşamını merkeze almıyorsa değersizdir”.

HABERLER  Şanlıurfa’da sabah saatlerinde korkunç kaza! 14 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.