enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
ALTIN
2.324,13
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Süleyman Soylu’dan sonra bakanlığın ikinci ismi Şanlıurfa’da

Süleyman Soylu’dan sonra bakanlığın ikinci ismi Şanlıurfa’da

Süleyman Soylu’dan sonra bakanlığın ikinci ismi Şanlıurfa’da
20.06.2022 08:58
0
A+
A-

İçişleri Bakanı Soylu’nun cumartesi günü Şanlıurfa’ya sürpriz ziyaretinin ardından bu kez Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı kente geldi. Çataklı ile AFAD Başkanı Yunus Sezer de geldi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Yunus Sezer bazı temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Geçen cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sınır bölgesine giderek önemli temaslarda bulunmuştu. Bakan Soylu özellikle Barış Pınarı bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi almıştı.

Bugün de İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve AFAD Başkanı Yunus Sezer kentte geldi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve diğer protokol üyeleri heyeti GAP Havalimanı’nda karşıladı.

Ulusal basında temsilcilerin de yer aldığı heyet, güvenli bölgede Suriyeliler için yapılacak olan AFAD konut projesi alanında incelemelerde bulunacağı öngörülüyor.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan paylaşımda, şu paylaşıma yer verildi:

“GAP Havalimanı’ndayız… İlimize gelen İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. @ismailcatakli  ve AFAD Başkanımız  @Yunus_Sezer_  karşılamaya gittik. Aynı zamanda Çobanbey ve Azez bölgelerine yapılacak ziyaretler için ilimize gelen Ulusal basınımızın temsilcilerini uğurladık”.

HABERLER  Urfalı Vekil Gergerlioğlu: Urfa’nın sahipsizlik sorunu var
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.