enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da uluslararası fotoğraf maratonu

Şanlıurfa’da uluslararası fotoğraf maratonu

Şanlıurfa’da uluslararası fotoğraf maratonu
24.06.2022 06:38
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından fotoğraf tutkunlarını bir araya getirecek ödüllü 1. Uluslararası Şanlıurfa Fotoğraf Maratonu düzenlenecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu İş Birliğiyle Şanlıurfa’da 1. Uluslararası Şanlıurfa Fotoğraf Maratonu Düzenlenecek. İlk Kez Düzenlenecek Olan Etkinlik İçin Kente Çok Sayıda Fotoğraf Sanatçısının Gelmesi Bekleniliyor. En Güzel Fotoğraf Karelerinin Çekileceği Şanlıurfa’da Düzenlenecek Olan Ödüllü Yarışmada Sanatçılar Tarihi Ve Turistik Alanları Yakından Görme Fırsatını Bulacak.

Fotoğraf maratonunda birinciye altın madalya ile 15 bin TL, ikinciye gümüş madalya ile 10 bin TL üçüncüye Bronz madalya ile 7 bin 500 TL ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlık ödülü 10 bin TL, Drone özel ödülü 5 bin TL ve ayrıca yarışmada mansiyon ödülleri verilecek.

Fotoğraf sanatçıları için kayıt tarihi 1 Eylül 2022 saat 09. 00’da başlayacak. En son fotoğraf teslim tarihi ise 4 Eylül 2022 saat 16.00’da sona erecek. Teslim alınan fotoğraflar 4 Eylül saat 18. 00’da seçici kurul toplantısında değerlendirilecek.

1.  ULUSLARARASI ŞANLIURFA FOTOĞRAF MARATONU TEKNİK ŞARTNAME

1.  Yarışma Organizasyonu:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Fotoğraf Maratonu gerçekleştirilecektir. 

2. Konu ve Amaç

Medeniyetler şehri olan Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin tanıtılmasına katkı sağlamak, şehrin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin tanıtımını yapmaktır. Ayrıca, Şanlıurfa ve tüm ilçelerinde yaşayan insanların fotoğraf sanatına ilgi duymasına, sanatsal faaliyetlere katılımın arttırılmasına ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Seçilecek fotoğraflar ile arşivi zenginleştirmek ve günümüzü yarına taşıyabilmektir.

3. Yarışma Kategori/Bölümleri

Yarışma, Sayısal (Dijital) kategoride ve Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraf olmak üzere tek bölümlüdür. Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraflar bir arada değerlendirilecektir.

4. Genel Katılım Koşulları

a) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf Maratonu 1-2-3-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecektir.

HABERLER  Eyyübiye'de iki mahalleye daha doğal gaz müjdesi

b) Fotoğraf Maratonu Seçici Kurul Üyeleri, TFSF Temsilcileri, Düzenleme Kurulu Üyeleri, Yarışma Sekreterleri ve bu kişilerin birinci derece yakınları ile Düzenleme Kurulu tarafından organizasyonda görevlendirilecek kişiler ve haklarında TFSF tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden fotoğrafçılar katılamazlar. Ayrıca yarışmaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personelleri ve 1. derece yakın akrabaları katılamaz. Yarışma bu maddede belirtilen kişiler dışında, 18 yaş üzeri tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açıktır.

c) Yarışmaya katılacak fotoğrafların Şanlıurfa il sınırları içerisinde, şartnamenin “Fotoğraf Maratonu Takvimi ve Programı’’ başlıklı bölümünde belirtilen tarihler ve saatler arasında çekilmiş olması gerekmektedir. Kayıt olmadan önce çekilen fotoğraflar yarışmaya kabul edilmez.

d) Yarışmaya katılım ücretsizdir.

e) Her bir katılımcı yarışmaya en fazla 5  adet sayısal renkli veya siyah-beyaz fotoğrafla katılabilecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.