enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5633
EURO
34,9059
ALTIN
2.427,50
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Başhekimin görevden alınmasına Fakıbaba’dan tepki

Şanlıurfa’da Başhekimin görevden alınmasına Fakıbaba’dan tepki

Şanlıurfa’da Başhekimin görevden alınmasına Fakıbaba’dan tepki
04.07.2022 21:20
0
A+
A-

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Osman Çadırcı görevden alınmasına tepki göstererek “Kim, neden ve ne için görevden aldı? Milletin temsilcisi olarak haberim yok” dedi.

Şanlıurfa’da başhekim değişikliği bir kez daha siyasi camiayı da hareketlendirdi.

7 yıldır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Osman Çadırcı görevden alındı. Karara AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’dan tepki geldi. Vekil Fakıbaba alınan karardan habersiz olduğunu ifade ederek “Kim, neden ve ne için görevden aldı? Milletin temsilcisi olarak haberim yok. Umarım diğer arkadaşların haberi vardır” dedi.

“GİDENİ GELENİ BİLMEMİZ LAZIM” DEMİŞTİ

Vekil Fakıbaba daha önce de benzer bir tepkiyi Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı atama kararı için de göstermiş İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in görevden alınması hakkında bilgisinin olmadığını ve buna benzer atılacak adımlarda milletvekilleriyle istişare edilmesi gerektiğini belirterek “Gideni geleni bilmemiz lazım” demişti.

HABERLER  YSK’ya yapılacak itiraz süresi bugün sona eriyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.