enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da çarşıda arefe hareketliliği

Şanlıurfa’da çarşıda arefe hareketliliği

Şanlıurfa’da çarşıda arefe hareketliliği
08.07.2022 15:09
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı arefesinde alışveriş için dışarı çıkan vatandaşlar çarşıya akın etti. Cadde ve sokaklarda da yoğunluk yaşandı.

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı için alışveriş yapan vatandaşlar, arefe günü kentin en işlek cadde ve sokaklarında yoğunluk oluşturdu.

Kıyafet, ayakkabı almak isteyen vatandaşlar mağazalara akın etti. Bayram öncesi yaşanan yoğunluk esnafı mutlu etmedi.

Bayram öncesi yoğunluk var ama eskisi gibi alışveriş olmadığını söyleyen Mahmut Aktaş,  “Şimdiki bayramlar eski bayramlar gibi değil. Bayram olduğu zaman bu caddelerden sokaklardan geçilmiyor. Kuru kalabalık var. Milletin alım gücüde çok azaldı. Bizimde durumumuz durgun şuanda” ifadesini kullandı.

Eyyüp Küçük ise, “Bayram öncesi sakinlik var. Kalabalık var ama ucuz mal nerde varsa orada alım yapıyorlar bütçelerine göre. 60-40 TL’ye ürün veriyoruz yine de millete pahalı geliyor. Bir zamanlar biz burada yoğunluktan geçemiyorduk” diye konuştu.

HABERLER  Akçakale’de 5 mahalle yeni yollara kavuşuyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.