enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Eyyübiye’de gönüllüler çocuklar için sokak sokak gezdiler

Eyyübiye’de gönüllüler çocuklar için sokak sokak gezdiler

Eyyübiye’de gönüllüler çocuklar için sokak sokak gezdiler
13.07.2022 11:03
0
A+
A-

Şanlıurfa’da kuaför Mesut Portakal’ın öncülük ettiği iyilik hareketinde gönüllüler, bayramda Eyyübiye’de bin çocuğa palyaçolar eşliğinde pamuk şeker ve oyuncak dağıttı.

Şanlıurfa’da kuaför Mesut Portakal’ın öncülük ettiği iyilik hareketi bu Kurban Bayramı’nda kimsesiz ve yetim çocukların yüzünü güldürdü.

Daha önce Harran’da köyde çocukların saç tıraşını yapan gönüllüler, bu kez bayramda Eyyübiye ilçesinde sokak sokak gezerek çocuklara pamuk şeker ve oyuncak dağıttı.

Koordinasyonun başında yer alan Mesut Portakal, şu ifadelere yer verdi:

“Daha önce Harran ilçemizin bir köyünde ekibimizle birlikte çocuklarımızın saç tranşlarını yapmış ve oyuncak dağıtmıştık. Bu organizasyonda minik kardeşlerimiz mutlu olsun yüzleri gülsün diye onların sevincine ortak olduk. İyilik hareketinin kahramanları var, onlar her ne kadar isimlerinin öne çıkmasını istemeseler bile biz gönüllerde kocaman bir yerde olduklarını biliyoruz. Katkı sunan bizimle bu organizasyonda sıcağın altında gönlümüzü serinleten herkese teşekkür ederiz”.

HABERLER  Toz bulutu Urfa'da etkili oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.