enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da görülmemiş hırsızlık kamerada

Şanlıurfa’da görülmemiş hırsızlık kamerada

Şanlıurfa’da görülmemiş hırsızlık kamerada
16.07.2022 06:52
0
A+
A-

Haliliye’de hırsız bir eve girerek buğday çuvalının çalıp yerine elindeki boya kovasını bırakıp kayıplara karıştı. O anlar bölgede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteyşti Mahallesi, 2138. Sokakta saat 10.20’de yaşandı.

İddiaya göre, sokakta geçen hırsız bir evin kapısının açık olduğunu fark etti. Kapının arkasında buğday çuvalını gören hırsız içeri girip elindeki boya kovasını bırakıp, buğday çuvalının alıp olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan olay, sokakta yer alan güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Hırsızlık yapıldıktan 10 dakika sonra dışarı çıkan ev sakinleri nere uğradıklarını şaşırdı

“HIRSIZ BOYAYI BIRAKIP, BUĞDAYIMI ÇALMIŞ”

Buğday çuvalı çalınan Gülderen Çaltı, “Hırsız sabah saat 10.20 geçe buraya gelmiş. O an ben kahvaltı yapıyordum. 10 dakika sonra aşağı inip, kızım nereye gitmiş diye baktım o anda kapı yanında bir kova buldum. Kovayı açtığımda içinde boya vardı. Bir an etrafıma baktım buğdayı göremedim. Çevredeki dükkanlara sordum, onlarda o saatlerde açık olmadığını söylediler. Hırsız boyayı bırakıp, buğdayımı çalmış. Buğday çuvalı 500 lira civarında idi. Ben biraz kapı önünde bekledim. Hırsız beni fark edip ara sokağa girdi. İki buğday çuvalım daha vardı onları da alacaktı ama ben aşağıda beklediğim için gelemedi. Ben küçük kız çocuklarım var. Kapının arkasında oyun oynuyorlar. Ben buğdayın peşinde de değilim” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı değişti!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.