enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Tuğba Özay yangın gecesini anlattı

Tuğba Özay yangın gecesini anlattı

Tuğba Özay yangın gecesini anlattı
18.07.2022 14:25
0
A+
A-

Şanlıurfa’da, dün akşam yanan otelde son dakika değişikliğiyle konaklamaktan vazgeçen şarkıcı Tuğba Özay, “Son dakika otel değişikliği yapmıştım. O odada kalsaydım şu an sizinle konuşamıyor olurdum” dedi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yer alan Harran Otel’de korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangına otel odasında fişte unutulan saç düzleştirme makinesinin neden olduğu ortaya çıktı.

Yangın nedeniyle, otelde konaklayan Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur’un da aralarında bulunduğu şarkıcılar ve çok sayıda müşteri yoğun dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen çok sayıda kişi sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Şarkıcı Tuğba Özay’ın da adı otelde konaklayanların arasında geçmişti. Ancak Özay, son dakika değişikliği yaparak başka otele geçti. Felaketten döndüğünü söyleyen Özay, gazetecilere açıklamada bulundu.

“Son dakika otel değişikliği yapmıştım. O odada kalsaydım şu an sizinle konuşamıyor olurdum” diyen Tuğba Özay, şunları söyledi:

 “Yangın felaketini çok iyi bilen bir insanım bu konuda deneyimliyim. Yangının büyüğü küçüğü yok, büyük bir tehlikeden korudu Rabbim bizi. Normalde ben Harran Oteli’nde kalacaktım fakat diğer oteldeki dostlarım beni çağırınca ben başka bir otelde kaldım. Ben düğünde sahne alıp şahit oldum. Her şey çok güzeldi, sanatçı arkadaşlarım vardı. Asistanım oda kartlarımızı getirdi ama ben son anda karar değiştirdim. Ben çıktıktan sonra bizim kalacağımız odada ve yandaki odada yangın çıkıyor. Felaketten döndüm.”

Geçen yıl da benzer bir durumla karşı karşıya kaldığını anlatan Özay, “Otelde programımız vardı, sanatçı arkadaşlarımızla düğündeydik. Yanan odalarda biz kalacaktık, 115 ve 116 numaralı iki oda ben ve asistanımın kalacağı odaydı. Eğer o dumanda, o odada kalsaydım muhtemelen şu anda sizinle konuşamıyor olurdum. Allah korudu bizi. Geçen senede aynı olayı yaşamıştık. Tekrardan aynı olayı yaşamamam çok ilginç. Resmen yangınla bir imtihanda gibi hissediyorum kendimi. Herkese çok geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeler! İşveren ve çalışanları ilgilendiriyor...

BENHUR: ÇOK ÜZÜCÜ BİR ANDI

Olayın yaşandığı otelde konaklayan şarkıcı Benhur ise şunları söyledi:

“Önemli olan bir cana bir şey olmaması, sevgili sanatçı arkadaşlarımın personellerin orada konaklayan insanların hiçbirine bir şey olmaması bizi çok mutlu etti. Çok üzücü bir andı. Bu olumsuz tablonun oluşması bizi üzdü. Korku dolu saatler yaşadık aslında, o anları bir daha yaşamak istemeyiz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.