enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5139
EURO
34,9434
ALTIN
2.435,50
BIST
9.792,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C

Karbel Karaköprü Belediyespor sezonu açtı

Karbel Karaköprü Belediyespor sezonu açtı

Karbel Karaköprü Belediyespor  sezonu açtı
22.07.2022 08:51
0
A+
A-

Karbel Karaköprü Belediyespor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular aerobik ve dayanıklılık koşusu çalışmaları gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Besim Durmuş, ilk antrenmanla çalışmalara start verdiklerini belirterek iyi bir sezon geçirmek için sıkı çalışma temposu içerisinde olacaklarını ifade etti.

Teknik Direktör Durmuş, “Yeni sezon Türk futboluna, Karaköprü Belediyespor’umuza ve Şanlıurfaspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sezon Şanlıurfa’nın iki güzide kulübü istedikleri başarıyı yakalayıp üst turlara çıkar. Biz bu sene iyi bir kadro yapılanmasına gittiğimize inanıyoruz” dedi.

Takıma yeni isimlerin katıldığını vurgulayan Durmuş, “Geçen sezondan kadroda kalan arkadaşlarımız da oldu. İnşallah iyi bir kamp dönemi geçirip lige iyi bir şekilde başlayacağız, sonrasında da hedefimiz bir üst lige çıkarak bu şehre gururu yaşatmaktır” diye konuştu.

Takım kaptanı Fevzi Özkan ise yeni sezonda daha büyük hedefleri olacağına değinerek, “Bu camianın artık şampiyonluk yaşayarak üst liglere çıkması gerekiyor. Bu kulüp gerçekten bunu hak ediyor ve biz de bunu sağlamak için takım olarak mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Antrenmanı Karbel Karaköprü Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

HABERLER  Şanlıurfaspor Amedspor'u yendi! Vali Ayhan ile galibiyet karesi...
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.