enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Beyazgül, “Buluntu Hoca Bulvarı ile Şanlıurfa trafiği rahatlayacak”

Başkan Beyazgül, “Buluntu Hoca Bulvarı ile Şanlıurfa trafiği rahatlayacak”

Başkan Beyazgül, “Buluntu Hoca Bulvarı ile Şanlıurfa trafiği rahatlayacak”
25.07.2022 10:01
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül asfalt çalışmalarının tamamlandığı ve yolun çift yön trafiğe açıldığı Buluntu Hoca Bulvarı ile çalışmaların devam ettiği Azerbaycan Bulvarındaki çalışmaları yerinde inceleyerek Şanlıurfa’nın trafik yükünü minimum düzeye indirmek için çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül asfalt çalışmaları tamamlanan Buluntu Hoca Bulvarını Diyarbakır yoluna bağlayan bölgede incelemelerde bulunarak ilgili daire başkanlarından bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yeni yol açma ve yeni bulvarlar kazandırma çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığı geçtiğimiz günlerde çift yön trafiğe açılan Buluntu Hoca Bulvarına giderek asfaltı tamamlanan yolu inceledi.

Başkan Beyazgül ayrıca Azerbaycan Bulvarında yürütülen çalışmalar hakkında da ekiplerden bilgiler alarak bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların konforlu ulaşımdan yararlanacağını ifade etti.

AZERBAYCAN BULVARI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Beyazgül, “ Diyarbakır Yolu üzerindeyiz. Buluntu Hoca Bulvarı çıkışındayız. Buluntu Hoca Bulvarını trafiğe açtık. Diyarbakır Yoluna gelen sürücülerimiz hemen Buluntu Hoca Bulvarında girerek kısa sürede Viranşehir Mardin yoluna ulaşabilecekler. 5- 10 dakika içerisinde bu mümkün olabilecek. Yine bunun devamı olarak Açıksu Caddesine uzanan bir yolumuz var. Açıksu ’ya devam eden Azerbaycan Bulvarı’nda sanat yapıları altyapı çalışmalarının ihaleleri yapıldı. Bu kalemler tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalarımızı yapacağız.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “SÜRÜCÜLER ZAMANDAN VE AKARYAKITTAN TASARRUF EDECEK”

En önemlisi Balıkayağı Bulvarında ’ki kavşağımız ve devamındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden altgeçit projemiz inşallah bunlarda tamamlandıktan sonra Abide Kavşağından gelen bir kimse hiçbir yere takılmadan Şanlıurfa Fuar Merkezi çıkışına kadar rahatlıkla trafik seyrini yapabilecek. Böylelikle Şanlıurfa trafiği oldukça rahatlayacak. Vatandaşlarımızın bir an önce gideceği yere ulaşması açısından kolaylık ve tasarruf sağlanmış olacak. Vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERLER  Azerbaycan, Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposunu imha etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.