enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Eski eşi Adalet Durak’tan İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusu

Eski eşi Adalet Durak’tan İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusu

Eski eşi Adalet Durak’tan İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusu
27.07.2022 11:24
0
A+
A-

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı ve ilk eşi Adalet Durak arasında sular durulmuyor. Oğlunun vasi davasından sonra şimdi de eski eş Adalet Durak kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Tatlıses hakkında suç duyurusunda bulundu.

 İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa’da yaşayan ilk eşi Adalet Durak, bugün adliyeye giderek türkücü hakkında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

2001 yılında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, doktorların yoğun tedavi süreci sonrası hayata dönerken, Tatlıses’in sol tarafı ise felçli olarak kaldı. Kötü günlerden geçen Tatlıses, uzun bir zaman sonrası sahnelere geri dönerken, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir canlı yayın programında ilk eşi Adalet Duran ve oğlu Ahmet Tatlı için, evlenememe sebebin eski eş ve oğlunun kendisine domuz büyüsü yaptığını öne sürmüştü. Tatlıses, eski eşi Adalet Durak içinse Kara Peçeli tabirini kullanmıştı. Durak, ise Kara Peçeli tabirine hakaret gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

ÖNCE OĞLU SONRA ESKİ EŞİ

İbrahim Tatlıses, Oğlu Ahmet Tatlı ve ilk eşi Adalet Durak ile aralarındaki tartışama büyütken, mahkemeye sıçradı. Ahmet Tatlı, babasının kendisine kasayı boşalttı iddiası üzerine vasi davası açtı. Vasi davasıyla Tatlıses’in mal varlıklarına şerh koyuldu. Tüm bunların üzerine eski eş Adalet Durak ise kendisine Kara Peçeli diyen İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERLER  Zeynel Başkan 2 Yıldır Şanlıurfalılara randevu vermiyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.