enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül açılışta konuştu: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül açılışta konuştu: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!

Şanlıurfa’da Başkan Beyazgül açılışta konuştu: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!
29.07.2022 19:22
0
A+
A-

“Mezopotamya’da Kadın” Sergisi’nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” diyerek hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’nin hizmete sunduğu kadın destek merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri Mezopotamya’da Kadın Sergisi’nde ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi’ndeki (Reji Kilisesi) sergi açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eşi Betül Beyazgül, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, STK temsilcileri, kadın destek merkezindeki kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 

“E-TİCARET SATIŞ SİSTEMİ KURULACAK”

Açılışta konuşan Başkan Beyazgül 21 yeni kadın destek merkezi açtıklarına dikkat çekerek kursiyerlerin ürünlerini daha kolay ve geniş kitlelere satabilmeleri için e-ticaret satış sistemi kuracaklarını belirtti ve “Daha önceleri Çin’den alınan bebekler yerine şimdi kadın destek merkezlerinde üretilen bebekleri satın alarak çocukları bu bebeklerle sevindiriyoruz. Bu bebekleri bizim almamızın yeterli olmayacağını düşünerek kooperatif kurarak, e- ticaret ile satış sistemini kurarak kadın destek merkezlerinde üretilen ürünleri dışarıya satarak onların aile ekonomilerine katkı sağlamalarının önünü açmış olacağız. Kendi satış mağazalarımızda da bu ürünlerin satışını yapacağız. Kadın destek merkezlerimizdeki bu üretimler de inşallah kadınlarımıza, ailelerine ve çocuklarına ekonomik bir destek sağlayacak””

 “AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”

Şanlıurfa’ya yapılan hizmet ve yatırımlardan hayata geçirilen projelerden önekler veren Başkan Beyazgül “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz”  diyerek laf değil hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Katılımcılar daha sonra stantları ziyaret ederek ürünleri inceledi.  Sergide bez bebekten halı, kilim dokumaya, resimden gümüş telkâri yapımına varan yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.

HABERLER  Bakan Koca: “Filyasyon çalışmalarında, çok sayıda vakanın kaynağının düğünler olduğunu gördük”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.