enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’daki operasyonda gözaltı ve ceza bilançosu ağır oldu!

Şanlıurfa’daki operasyonda gözaltı ve ceza bilançosu ağır oldu!

Şanlıurfa’daki operasyonda gözaltı ve ceza bilançosu ağır oldu!
29.07.2022 04:12
0
A+
A-

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen huzur operasyonunda 63 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda araç sahibi ve işletme sahiplerine binlerce liralık ceza kesildi.

Şanlıurfa’da huzur ve güven operasyonunun 2’nci gününde gözaltı ve ceza bilançosu belli oldu.

Dün olduğu gibi bugün de Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan yüzlerce polis sahaya indi. Kentte artış yaşanan fuhuş, uyuşturucu, hırsızlık ve kavga olaylarına karşı huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışma yürüten ekipler kimlik kontrollerinin yanı sıra araç ve işletmelerde de denetimler yaptı. Denetimlere İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da katıldı. Ekipler toplam 5 bin 600 araç ile çok sayıda kafe ve eğlence merkezlerini denetleyerek eksik evrak dolayısıyla sürücü ve işletme sahiplerine toplam 35 bin TL para cezası uyguladı. 21 kişiye ise nüfus cüzdanı bulundurmadıkları gerekçesiyle toplam 5 bin 817 TL ceza verildi. 63 şüpheli ise gözaltına alındı.

Kentteki huzur operasyonunun devam edeceği öğrenildi.

HABERLER  Suruç'ta durdurulan araçta eroin ele geçirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.