enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da sağlık çalışanına şiddet!

Şanlıurfa’da sağlık çalışanına şiddet!

Şanlıurfa’da sağlık çalışanına şiddet!
31.07.2022 12:39
0
A+
A-

Harran Devlet Hastanesi Acil Servis’te çalışan bir hemşirenin, hasta yakını tarafından fiziksel şiddette maruz kaldığı iddia edildi.

Şanlıurfa’da sağlıkta şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Olay, Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki devlet hastanesinde öğle saatlerinde yaşandı.

İddiaya göre, hastaneye gelen bir hasta ve hasta yakını sıra almak istedi. Sıra alamadığını ve geciktiğini belirten hasta yakını, sinirlendi ve sağlık çalışanlarına tepki gösterdi.

Hasta yakınının kadın sağlık çalışanlarına hakaret etmesi üzerine hemşire Süleyman Cengiz (25) olaya müdahale etti. Hasta yakınını sakinleştirmeye çalışan Cengiz’e hakaretler ve tehditler savuran şahıs, öfkelenerek Cengiz’e yumruk attı.

Bizim Haber Ajansı’nın (BİHA) ulaştığı hemşire Süleyman Cengiz, o anları şöyle anlattı:

“Her şey bir anda oldu. Hastaneye geldiklerini ve sıra alamadıklarını, tam 1,5 saat sıra beklediklerini söyledi. Mesai arkadaşlarıma bağırıp hakaret ediyordu. Ben de araya girip konuşmak istedim. Bana ‘sen karışma sen kimsin’ deyip yüzüme yumruk attı.  Ben de anlamadım nasıl gerçekleştiğini. Küfürler savurdu bana.”

Hasta yakınının polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERLER  Şanlıurfa'da feci kaza 1 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.