enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Ankara’da Şanlıurfa Günleri etkinliği düzenlenecek

Ankara’da Şanlıurfa Günleri etkinliği düzenlenecek

Ankara’da Şanlıurfa Günleri etkinliği düzenlenecek
02.08.2022 16:21
0
A+
A-

15-18 Eylül 2022 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan Şanlıurfa Günleri’nin hazırlıkları devam ediyor. Etkinliğin öncülüğü yapan Şanlıurfa Vakfı’nda (ŞANVAK) bugün paydaş kurumların temsilcileriyle toplantı yapıldı. Toplantıda hazırlıkların durumu ele alınırken etkinlik günlerinde yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.

ŞANVAK Başkanı Kemal Alataş’ın öncülüğünde yapılan toplantıya ŞURKAV Ankara Şube Başkanı Cengiz Aksan, Ankara Şanlıurfalılar Derneği(ŞANDER) Başkanı Yardımcısı Remzi Karakuş ve Muhasip Zeki Çavuşoğlu, Suruçlular Derneği Başkanı Hasan Birgül, Ankara Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı ve ŞANVAK Genel Sekreteri Mahmut Nimetoğlu katıldı.

Üçüncüsü düzenlenen hazırlık toplantısında geçen hafta ŞANVAK heyetinin Şanlıurfa’ya yaptığı ziyaretlerin içeriği, hazırlıkların ne aşamada olduğu ve yapılacak olan etkinlikler masaya yatırıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daha geniş katılımlı ve verimli bir etkinlik olması için gerekli olan çalışmalar konusunda önerilerini sundu.

ALATAŞ: BU TANITIM DEĞİL, HATIRLATMA ETKİNLİĞİ

ŞANVAK Başkanı ve Şanlıurfa Günleri’nin öncülüğünü yapan Kemal Alataş, bu etkinliğin bir tanıtım etkinliği değil, bir hatırlatma etkinliği olduğunu ifade etti. Alataş, “Düzenleyeceğimiz bu etkinlik bir tanıtım etkinliği değildir, bunu her zaman vurguluyoruz. Çünkü şehrimiz zaten dünyaca bilinen bir üne sahip. Bu ve benzeri etkinliklerle biz şehrimizi, kültürümüzü ve tarihi mirasımızı hatırlatıyoruz” dedi.

Bu etkinliği hep birlikte yaptıklarını vurgulayan Alataş, geçen hafta yapılan ziyaretlerde destek olacaklarını ifade eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer belediye başkanları ile sivil toplum örgütleri başkanlarına teşekkür etti.

HABERLER  Eyyübiye’de bayram temizliği
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.