enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kapalı psikiyatri servisi açılacak!

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kapalı psikiyatri servisi açılacak!

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kapalı psikiyatri servisi açılacak!
05.08.2022 08:21
0
A+
A-

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kapalı psikiyatri servisi kuruluyor.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kapalı psikiyatri servisi kuruluyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, kurulacak olan kapalı psikiyatri servisini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Gülüm, hastaların çevre illere gittiğini bundan dolayı kapalı psikiyatri servisine ihtiyaç olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

 “Toplum ruh sağlığı merkezi ve psikiyatri servisiyle psikiyatri hastalarına verilen hizmetin, kapalı psikiyatri servisinin açılmasının tamamlanmasıyla ikinci bir ayağıda tamamlanacaktır. Servisimizin açılmasıyla birlikte inşallah bundan sonra hastalarımızı başka merkeze göndermeden hizmet vereceğiz. Böylelikle hastalarımız başka şehirlerde mağdur olmaktan kurtulacaklar. Burada önemli olan, hastaların zamanlarını kaliteli bir şekilde geçirip, hastalığın o ağır ilk dönemlerini burada daha rahat ve huzurlu bir şekilde atlatmalarıdır.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülben Saraçoğlu ilde şuana kadar kapalı psikiyatri servisi yoktu. Adana veya Elazığ gibi illere sevk ediyorduk bu da ciddi bir mağduriyet olduğunu aktardı.

HABERLER  Havuz suları el ayak ağız hastalığının bulaşma riskini artırıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.