enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3363
EURO
35,1567
ALTIN
2.244,16
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Şanlıurfa’dan bir kadın kaymakam giderken, bir kadın

Şanlıurfa’dan bir kadın kaymakam giderken, bir kadın

Şanlıurfa’dan bir kadın kaymakam giderken, bir kadın
12.08.2022 14:03
0
A+
A-

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları çerçevesinde Şanlıurfa’ya da dikkat çeken atamalar yapıldı. Halfeti Kaymakamı Selin Sarı Uşak Eşme Kaymakamlığına atanırken, Haliliye Kaymakamlığına ise İzmir Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de birçok kamu alanına atama yapıldı. Şanlıurfa’da da emniyet, vali yardımcılığı ve birçok ilçe kaymakamının görev yeri değişti.

Yapılan atamalar kapsamında dikkat çeken atamalarda yapıldı. Halfeti Kaymakamı Selin Sarı Uşak Eşme Kaymakamlığına atanırken, Haliliye Kaymakamlığına ise İzmir Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin atandı.

Şanlıurfa’ya atanan Çetin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Haliliye Kaymakamı olarak atandım. Memleketimizin en güzel şehirlerinden biri olan Peygamberler şehrinde görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Allah Devletimize ve Şanlıurfalı hemşerilerime hizmet yolunda yar ve yardımcım olsun” ifadesini kullandı.

SERAP ÖZMEN ÇETİN KİMDİR?

Antalya Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Kaymakam Serap Özmen Çetin, Aksaray’ın Eskil ve Sarıyahşi İlçelerinde Teftiş Stajını, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde refiklik stajını tamamladı. Aydın’ın Karacasu, Zonguldak’ın Gökçebey ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’de bir yıl süreli İngilizce dil eğitimi aldı. Yurtdışı dönüşü Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde Kamu Diplomasisi Eğitim Programına katıldı.

Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayarak ilk görev yeri olan Kale Kaymakamlığına atandı. Kilis Elbeyli Kaymakamlığı ve Batman Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 01/09/2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaburun’a atanan Kaymakamı Çetin, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde doktora çalışmasına devam etmekte olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Çetin evli olup, iki çocuk annesidir. 

HABERLER  Şanlıurfa’da aşı olan gençler hediyelerini kurayla aldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.