enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

CHP İl Sekreteri Ronayi Paydaş’tan sağduyu çağrısı

CHP İl Sekreteri Ronayi Paydaş’tan sağduyu çağrısı

CHP İl Sekreteri Ronayi Paydaş’tan sağduyu çağrısı
15.08.2022 10:25
0
A+
A-

CHP Şanlıurfa İl Sekreteri Avukat Ronayi Paydaş, arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı çatışmaların yaşandığı Eğerkıran Mahallesinde oluşan gerginlik sonrası sağduyu çağrısında bulundu.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı kırsal Eğerkıran Mahallesinde geçen hafta çıkan silahlı çatışmada bir kişi silahla başından vurulmuş ve sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle jandarma köyde güvenlik önlemi almıştı.

CHP Şanlıurfa İl Sekreteri Avukat Ronayi Paydaş, Eğerkıran’da yaşanan gerginlik sonrasında taraflara sağduyu çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Paydaş, köylülerin diken üstünde olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Eğerkıran kırsal mahallesi S.O.S. çağrısı veriyor. Köy şu an diken üstünde. 800 civarında nüfusa sahip köyde dışarı çıkan kimse yok. Araya giren aracılar dinlenmemiş sonuç yine geçtiğimiz gün bir kişinin daha yaşamını yitirmesine sebep oldu.

Şu an güvenlik güçleri köyde güvenliği sağlıyor. Köy halkı bir an önce bu olayların sonlanmasını istiyor. Aslında kimsenin istemediği bu olay artık tüm Şanlıurfa’yı rahatsız etmiş durumda! Tüm Şanlıurfa bir an önce köydeki olayların sonlanmasını istiyor.”

“SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPIYORUZ”

Köy halkının tahriklere kapılmamasını isteyen Paydaş, “En başta köy halkına sesleniyoruz, sağduyu çağrısı yapıyoruz ve tahriklere kapılmamalarını ve araya giren aracıları dinlemelerini diliyoruz. Bir kişinin tırnağı taşa değse içimiz parçalanıyor ama göz göre göre de gencecik fidanlar toprağa düşüyor” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Urfa'da Pasta yiyen öğrenciler hastanelik oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.