enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletler arasında hiçbir zaman diplomasi kesip atılamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletler arasında hiçbir zaman diplomasi kesip atılamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletler arasında hiçbir zaman diplomasi kesip atılamaz
20.08.2022 07:45
0
A+
A-

Türkiye ile Suriye arasındaki kopuk olan siyasi diyalog, bölge ülkeleriyle köprüleri yeniden kurma adımları kapsamında yeni bir aşamaya geçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devletler arasında hiçbir zaman diplomasi kesip atılamaz. Suriye sorununu çözmekle ilgili elimizi taşın altına biz koyduk. Hedefimiz, bölgesel barış oldu” ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Muhalifler ile rejim uzlaşmalı’ çıkışıyla ifade bulan süreç olumlu karşılandı. Gelinen noktada Şam’la yeni dönemin başladığı noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da olumlu mesajlar verildi. Erdoğan, “Bizim Esed’i yenmek, yenmemek gibi bir derdimiz yok. Devletler arasında hiçbir zaman diplomasi kesip atılamaz. Suriye ile daha ileri seviyede adımları temin etmemiz gerekiyor. Toprak bütünlüğü önemli. Suriye ile daha ileri seviyede adımları atarak bölgedeki birçok oyunu bozarız” diye konuştu.

HABERLER  Sendika Başkanı Kolivar Gözaltına Alındı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.