enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5221
EURO
34,8500
ALTIN
2.487,24
BIST
9.553,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfaspor yönetiminden taraftara çağrı

Şanlıurfaspor yönetiminden taraftara çağrı

Şanlıurfaspor yönetiminden taraftara çağrı
27.08.2022 17:42
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Futbol Genel Koordinatörü Mehmet Giray Küçük, tüm sarı yeşilli taraftarı yarın oynanacak Çorum FK maçına davet etti.

Şanlıurfaspor Futbol Genel Koordinatörü Mehmet Giray Küçük, tüm sarı yeşilli taraftarı 28 Ağustos Pazar günü oynanacak Çorum FK maçına davet etti.

Şanlıurfaspor, yarın oynanacak sezonun ilk karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı. Kulüp tesislerinde hafta başından bu yana antrenman sürecine giren takım sezonun ilk karşılaşması için mutlak galibiyete odaklanırken, Kulüp Futbol Genel Koordinatörü Mehmet Giray Küçük de taraftara seslenerek maça katılım sağrısında bulundu.

Küçük yaptığı değerlendirmede “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve ilk karşılaşmamıza çıkıyoruz. Sahamızda Çorum FK’yı konuk ediyoruz. Umarım ki sadece sahada futbolun konuşulduğu, hakkaniyetli bir sezon geçiiriz. Özellikle kendi sahamızda her zaman seyircimiz ile oynamak istiyoruz. Çünkü bizim en büyük gücümüz sarı yeşilli armaya gönül vermiş taraftarlarımızdır. Onun için galibiyet sevinçlerimizi yaşarken, mutluluğumuzda ve heyecanlarımızda taraftarımızın olası bir cezaya mahal verebilecek davranışlardan kaçınmalarını istiyoruz. Bir taraftarımızın eksikliği dahi bizim için büyük bir kayıp. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize doğru yol alırken, bu çerçevede tüm Şanlıurfa halkını yarın oynanacak Çorum FK maçıa davet ediyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfaspor sezonun ilk karşılaşmasını 11 Nisan Stadyumu’nda saat 20.00’da Çorum FK ile oynanacak.

HABERLER  DEAŞ operasyonunda 16 tutuklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.