enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5141
EURO
34,9068
ALTIN
2.424,23
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfaspor’da bir sponsorluk anlaşması daha

Şanlıurfaspor’da bir sponsorluk anlaşması daha

Şanlıurfaspor’da bir sponsorluk anlaşması daha
27.08.2022 11:06
0
A+
A-

Sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor’da son olarak sağlık hizmetleri için Özel Nev Hospital ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Bu yıl ‘Omuz Omuza Şampiyonluk’ parolası ile sezona merhaba diyecek Şanlıurfaspor‘da kurumsal açıdan tüm hazırlıklar tamamlandı. Tesislerdeki yenilenmelerden, kurumsal kimlik çalışmasına kadar her türlü detayın ele alındığı Şanlıurfaspor’da son olarak sağlık hizmetleri için Özel Nev Hospital ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Sponsorluk gereği tüm futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarının sağlık hizmetleri Özel Nev Hospital tarafından karşılanacakken, sözleşme öncesi kulüp tesislerinde bir tören düzenlendi.


Törende kulüp adına sözleşmeye imza atan Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt, Şanlıurfaspor’un şehrin en büyük marka değeri olduğunu belirterek kurumsallaşma adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulunun diğer alanlarda sponsorluk anlamında girişimlerinin sürdüğünü de sözleine ekleyen Genel Sekreter Kurt, “Şanlıurfaspor’umuzun başarılı bir şekilde kamp dönemini tamamlamasının ardından Şanlıurfa’ya gelmiştir. Kulüp tesislerinde sıkı bir şekilde sezona hazırlanan takımımızda moral ve motivasyon yüksek iken, bizler de yönetim olarak gerekli sponsorluk ve kurumsallaşma çalışmalarını ivedilikle sürdürdük. Bugün de sağlık hizmetleri için Özel Nev Hospital ile sözleşme imzaladık. Sözleşme ile bu yılki tüm futbolcu, teknik heyet ve personelimizin sağlık hizmetleri Özel Nev Hospital tarafından karşılanacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Nev Hospital Hastanesi adına sözleşmeye imza atan Hastane İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Ekinci de Şanlıurfaspor’a desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ekinci, “Şanlıurfaspor’a bizlere bu imkanı tanıdığı için teşekkür ediyorum. Bizler Nev Hospital olarak Şanlırufalıların ve Şanlıurfaspor’umuzun her daim yanlarında olduğunu göstermek istedik. Bu birlikteliğimiz sürecektir” şeklinde konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da kaçak yapılar yerle bir edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.