enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C

Başkan Yetim’den taraftara teşekkür mesajı

Başkan Yetim’den taraftara teşekkür mesajı

Başkan Yetim’den taraftara teşekkür mesajı
29.08.2022 12:05
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, ligin iddialı takımlarından Çorum FK karşısında alınan beraberliğin telafisinin önümüzdeki haftalarda yapılacağını belirterek stadı dolduran sarı yeşilli taraftara teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’da Kulüp Başkanı Emin Yetim, dünkü sezonun ilk karşılaşmasına akın eden taraftarlara yönelik bir mesaj yayımladı. Takımın ilk maçında Vali Salih Ayhan’ın da kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Vali Ayhan’a teşekkür eden Başkan Yetim yaptığı değerlendirmesinde “Değerli Şanlıurfaspor Ailesi; sizlerle yeni bir sezonda tekrardan bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl yepyeni bir kadro ve başarıya yönelik inancına daha da bağlı bir anlayışla 2022-2023 sezonuna merhaba dedik.


İlk karşılaşmamızda ligin iddialı takımlarından Çorum FK ile kendi evimizde oynarken, takımımıza yönelik desteğiniz her zamanki gibi yine harikaydı. Galibiyetle başlamak istediğimiz ilk maçımızın beraberlik ile sonuçlanmasının analizi yapılacak ve takımımızın önümüzdeki haftalarda bu sonuçları telafi edeceğini inanıyorum. Mükemmel bir atmosferde bizleri başarıya ulaştıracak futbolcularımız ve teknik heyetimize de güvenimiz tamdır. Bu vesile ile emeği geçen herkese ve de özellikle sizlere teşekkür ediyorum.
Birlik, beraberliğimizin daim olması ve yeni karşılaşmalarda sevinçlerimizi paylaşmak dileğiyle…”

HABERLER  Şanlıurfaspor, teknik direktör Zafer Turan ile anlaştı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.