enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum
29.08.2022 14:53
0
A+
A-

30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hükümete geldiğimizde, demokrasisi zayıf, ekonomisi güdük bırakılmış bir Türkiye devraldık” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

“BİRAZ SABIR VE DAHA ÇOK DESTEK İSTİYORUM”

“Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile vatandaşa daha ucuz ürünler satmaya başladık. Bu artarak devam edecek. Market sayısını 3 bine çıkaracağız. Vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek. Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin ve politikaların günlük hayattaki yansımalarını daha iyi göreceğiz. Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum. Yaşadığımız onca hadiseye rağmen hedefleri adım adım hayata geçirdik, eksikleri de süratle tamamlıyoruz. 2053 vizyonumuzu oluşturuyoruz. 2071 idealimiz gelecek, içinde bulunduğumuz asrı Türkiye Yüzyılı haline getirmekte kararlıyız. Bir asır önce Büyük Taarruzu ve ülkemizi nasıl istiklale kavuşturduğumuzu konuşmuştuk. Türkiye’yi bu günlere getirdiğimizi konuşmuştuk. Yaptığımız yatırımlara, eserlerle, hizmetlerle Kütahya’nın da çehresini değiştirdik. 20 yılda Kütahya’ya toplamda 26 milyar liralık yatırım yaptık. Bunu biz yaptık.

“UTANMADAN ‘İŞSİZLİK VAR’ DİYORLAR, NE İŞSİZLİĞİ YA?”

“Bay Kemal diyor ya ‘Ne verdin’ diye… Kütahyalı çiftçilerimize toplamda 1.5 milyar tutarında tarımsal destek verdik…

Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki, ‘İşsizlik var.’ Ne işsizliği ya?”

HABERLER  Siverek'te kazanan aday belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.