enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3594
EURO
34,9694
ALTIN
2.324,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Akşener Şanlıurfa’da konuştu! “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor”

Akşener Şanlıurfa’da konuştu! “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor”

Akşener Şanlıurfa’da konuştu! “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor”
03.09.2022 16:52
0
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Şanlıurfa’da konuştu. Akşener, “Bu millet artık yan yana yürümek istiyor. Bu millet liyakatli insanlar tarafından yönetilmek istiyor. Bu insanlar yandaş kayırmanın bitmesini istiyor” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa’da özel bir otelde düzenlenen kanaat önderleri ve iş insanları toplantısında konuştu.

Tam 2 buçuk yıldır dükkan dükkan gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini hatırlatan Akşener, “Bunun bir mesajı var. Önce benimle dalga geçildi ama şimdi herkes tekrarlıyor. Sürdürülebilir bir iş yaptığınız zaman mutlaka oraya dikkat çekersiniz. Tekrar tekrar aynı işi yaptığınız zaman bir süre sonra oraya dikkat çekersiniz” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener konuşmasını şöyle devam etti:

“Esnafın bir özelliği daha var. Burada sanayicilerimiz, kanaat önderlerimiz, çiftçilerimiz var ki bu sene çiftçilerimiz yanıyor. Şimdi besicinin ürettiğini de, çitçinin ürettiğini de, sanayicinin ürettiğini de satan esnaf. Yani hem ekonominin bel kemiği hem de müşteri velinimet olduğu için siyasetçi için bir rehber. Bugünkü siyasetçinin unuttuğu ‘seçmen velinimettir’ anlayışını, buna olan inanışı yeniden hatırlatmak için esnaf seçtik.”

İlk günlerde dalga geçilen esnaf ziyaretlerinin bugün ayrıcalık haline geldiğini belirten Akşener, sözlerinin devamında iş insanları ile yaptıkları buluşmalara değindi.

Akşener: Bu Millet Huzur İstiyor

Hizmet üzerinden rekabetin ne anlama geldiğini anlatmak istediğini söyleyen Akşener, “Ben bu ülkenden aldım kardeşlerim. Bu ülke yorgun. Benim gibi alanlar var aranızda. Bu millet yorgun. Bu millet huzur istiyor. Bu millet artık yan yana yürümek istiyor. Bu millet, bu insanlar liyakatli insanlar tarafından yönetilmek istiyor. Bu insanlar yandaş kayırmanın bitmesini istiyor. Bu insanlar 92 puan alıp atanamamış çocuğunun yerine 58 puanla atanmış gençlerin varlığını duymak istemiyor” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Yanmaz güven tazeledi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.