enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Beyazgül: Yeni sondaj makineleri alacağız

Beyazgül: Yeni sondaj makineleri alacağız

Beyazgül: Yeni sondaj makineleri alacağız
04.09.2022 17:06
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sufra Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katıldı. Kırsal alanlarda su sorununu tamamen ortadan kaldırmaya yönelik yeni sondaj makinaları alacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Halil Özşavlı ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ceylanpınar ilçesine bağlı Sufra Mahallesinde Hasan Kayıkkıran’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Ev toplantısına katılan Başkan Beyazgül, kent genelinde sürdürülen çalışmaları anlatırken vatandaşlardan gelen talepleri de dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kırsal alanlarda su sorununu tamamen ortadan kaldırmaya yönelik yeni sondaj makinaları alacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

 ‘’Bizim görevimiz zaten bu işleri yapmaktır. Gece gündüz bu işler için çalışıyoruz. Şanlıurfa genelinde yüzde 95 oranında yol sorununu bitirdik. Su konusunda çalışmalarımızı ciddi bir şekilde yapıyoruz. Biz gelmeden önce tek bir onarım bakım merkezi vardı, 13 ilçeye bakıyordu. Biz geldikten sonra her ilçeye bir bakım onarım merkezi kurduk. Sondaj makine sayısını artırıyoruz. Kayalık yerlerde de havalı sondaj makinası var ve çok kısa sürede sondaj yapması için bu makinaları alıyoruz. İnşallah bu sondaj makinalarla çok kısa sürede kuyularımızı kazmış olacağız. Asfalt ve stabilize malzemelerimizi kendimiz üretiyoruz. Kendi makine ve personellerimizle hizmet veriyoruz. Asfaltta da ihaleyi bitirdik. Tüm kendi ekiplerimizle çalışmalarımızı yapıyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımız olsun, gerek milletvekillerimiz olsun gerekse belediye başkanlarımız olsun sizler için çalışıyoruz.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, ise ‘’Biz sizler için varız ve bunu kesinlikle böyle biliniz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, geldiği günden beri bizim bölgeyi seven, bizim insanımızı seven büyükşehir belediye başkanlığını göstermiştir. Hepiniz adına kendisine teşekkür ediyorum. Zeynel Abidin Beyazgül başkanımız arif bir insandır ve arif bir insana tarif gerekmez’’ dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da vatandaşlara aşure ikram edildi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı’da ‘’Bizim görevimiz sizlere hizmet etmektir. Milletvekilleri olarak 2 aydır sahadayız. Her gün ev ziyaretleri yapıyoruz. Belediyeler, ilçe belediyeler ve Bakanlık düzeyinde sizler için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz’’ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.