enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfaspor’un deplasman maçını yönetecek hakemler açıklandı

Şanlıurfaspor’un deplasman maçını yönetecek hakemler açıklandı

Şanlıurfaspor’un deplasman maçını yönetecek hakemler açıklandı
12.09.2022 10:48
0
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Amedspor’u kendi evinde tek golle geçen Şanlıurfaspor, ara vermeksizin Erokspor maçı hazırlıklarına başlarken, maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Şanlıurfaspor, ligin dördüncü haftasında çarşamba günü deplasmanda Esenler Erekspor ile karşı karşıya gelecek.

Esenler Erekspor Stadyumu’nda saat 16.30’da oynanacak karşılaşmada hakem Veli Karakaya düdük çalacak. Karakaya’nın yardımcılıklarını Baykal Tuna ile Güner Mumcu Taştan yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Tayfun Sarı görev üstlenecek.

Geçen hafta evinde Amedspor’u 1-0 yenen Şanlıurfaspor’un 7 puanı bulunuyor. Lider Düzcespor ile aynı puana sahip olan sarı yeşilli takım averajla puan tablosunda 3. sırada yer alıyor.

Rakip Esenler Erekspor ise sıralamada 3 puanla 13. sırada bulunuyor.

ARA VERMEDEN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Öte yandan Şanlıurfaspor, çarşamba günü oynayacağı Erokspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kulüp tesislerinde dün gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Kemal Kılıç ve heyetinin tüm futbolcularla birebir ilgilendiği antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi. 

Antrenman sonrası bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Kemal Kılıç, hafta sonu oynanan maçta futbolculara ve tribünleri dolduran taraftara teşekkür etti.

İlk yarı topu kapma ve ayakta tutma konsantrasyonunun yüksek olduğunu, ikinci yarı ise yine aynı şekilde takım halinde iyi bir oyun sergilediklerini belirten Teknik Direktör Kemal Kılıç, Erokspor maçı için de tüm analizlerin yapıldığını söyledi.

HAFTANIN PROGRAMI ŞÖYLE

14 Eylül Çarşamba

Saat 15.30 – Bayburt Özel İdare – Menemenspor

Sivas Belediyespor – Nazilli Belediyespor

Saat 16.00 – Ankaraspor – Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor

Saat 16.30 – Esenler Erokspor – Şanlıurfaspor

HABERLER  Şanlıurfaspor İrfan Buz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı

İnegölspor – Düzcespor

Saat 19.00 – Amed Sportif Faaliyetler – Somaspor

Tarsus İdman Yurdu – Isparta 32 Spor

Batman Petrol Spor – Afyonspor

Çorum FK – Bursapor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.