enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Suruç’taki saldırıda acı haber geldi: 1 şehit, 1 yaralı

Suruç’taki saldırıda acı haber geldi: 1 şehit, 1 yaralı

Suruç’taki saldırıda acı haber geldi: 1 şehit, 1 yaralı
18.09.2022 10:57
0
A+
A-

Suruç’ta sınır hattındaki karakola PKK/YPG’li teröristler tarafından düzenlenen havan saldırısında 1 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden acı haber geldi.

İlçenin kırsal Mürşitpınar Mahallesinin karşısında terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Suriye’nin Ayn el- Arab bölgesinden, Esentepe Hudut Karakolu’na havan saldırısı düzenlendi.

Teröristlerin saldırısında karakoldaki İsmet Ayberk olay yerinde şehit olurken, Hamza K., ise yaralandı. Yaralı asker tahliye edilerek, ilk müdahalelerinin ardından Suruç Devlet Hastanesi’ne burada yapılan müdahalenin ardından ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Sınır hattında konuşlu Türk Silahlı Kuvvetleri topçu birlikleri de saldırının yapıldığı Ayn el- Arab’ın bölgesindeki terör hedeflerini topçu ve çok namlulu roketatar atışlarıyla ateş altına aldı.

ŞEHİT İÇİN TÖREN DÜZENLENECEK

Şanlıurfa Valiliği de taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımlayarak şehide Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi. Yaralı asker için de acil şifalar dileğinde bulunuldu.

Şehit için bugün saat 17.00’de GAP Havalimanında tören düzenleneceği ve ardından memleketi Gaziantep’e uğurlanacağı belirtildi.

HABERLER  Siverek'te iki grup arasında silahlı kavga!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.