enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5559
EURO
34,8662
ALTIN
2.425,23
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C

SP Haliliye ilçe Başkanı Baki, mazbatasını aldı!

SP Haliliye ilçe Başkanı Baki, mazbatasını aldı!

SP Haliliye ilçe Başkanı Baki, mazbatasını aldı!
23.09.2022 12:42
0
A+
A-

SP Haliliye ilçe Başkanlığı’na seçilen Yılmaz Baki, mazbatasını aldı. Baki,” Biz ötekileştirmek, ayrıştırmak için değil, herkesi ve herkesi kucaklayarak beraber hizmet etmek için buradayız.” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi (SP) Haliliye İlçe Başkanlığı’na seçilen Yılmaz Baki, Şanlıurfa İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

SP Haliliye Olağan Kongresi 18 Eylül Pazar Günü Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan’ın katılımıyla Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kongrede mevcut SP Haliliye İlçe Başkanı Doğan Asoğlu’nun tek listeyle yeniden başkan olması bekleniyordu. Asoğlu’na karşı Yılmaz Baki de listesini sundu. Parti üyeleri yeni başkanı belirlemek için oy kullandı.

Oylama sonucunda genel merkezin adayına karşı, adaylığını koyan Yılmaz Baki kullanılan 20 oydan 16’sını alarak, SP Haliliye İlçe Başkanı oldu.

Yılmaz Baki,Şanlıurfa İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Baki, burada yaptığı konuşmada SP Haliliye ilçe Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Ötekileştirmek için değil, herkesi kucaklayarak beraber hizmet etmek için buradayız” diyen Baki, şunları söyledi:

“18 Eylül 2022 tarihinde Saadet Partisi Haliliye ilçesi 2. Olağan Kongresi yapılmıştır. Bu kongrede bize teveccüh gösteren delegelerimizin oylarıyla ilçe başkanı seçildik.  Bugün burada mazbatamızı aldık. Malumunuz kongrede iki liste çıkardık. Bu kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Biz bölmek, dağıtmak ve fitne için gelmedik. Tam tersine Allah Teala’nın buyurduğu gibi ‘Onlar hayırda yarışırlar’ ayetini şiyar edinerek partimize ve milletimize katkı sunmak için, hizmet yarışı olarak gördük.  Biz ötekileştirmek, ayrıştırmak için değil, herkesi ve herkesi kucaklayarak beraber hizmet etmek için buradayız. ‘Baş başa bağlı, baş Allah’a bağlı’ sözüyle hareket eden milli görüş teşkilatı olarak, ben ve ekibim bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da genel merkezimizin emrindeyiz. Değerli hemşehrilerim, lütfen bizleri ziyaret edin. Bizleri dinleyin veya davet edin biz gelelim. Ne yapmak istiyoruz? Ne için seçildik? Amacımız ne? Bunları sizlere anlatalım.”

HABERLER  YSK, geçici aday listesini açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.