enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4236
EURO
34,7598
ALTIN
2.425,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da sokak hayvanları için modern tesis

Şanlıurfa’da sokak hayvanları için modern tesis

Şanlıurfa’da sokak hayvanları için modern tesis
24.09.2022 12:10
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezini tamamlayarak hizmete sundu. Merkez Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Projesi içinde çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezi can dostların hizmetine sunuldu.

Sokak hayvanları için sıcak bir yuva inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Siverek-Diyarbakır karayolu 10’uncu kilometresinde yapımını tamamladığı Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezi modern yapısıyla da dikkat çekiyor.

10 bin metrekarelik alanda 2 bin metrekare kapalı alanı bulunan merkezde 1 Adet ilk kabul binası ve bakım ünitesi, köpek karşılama, yıkama bölmeleri, 4 bloktan oluşan 400 köpeğin aynı anda yer alabileceği yazlık ve kışlık barınaklar, kuduz karantina odaları, 50 adet kedi evi, 1 adet idari bina, veteriner hekim odaları, ameliyathane, kuru yem deposu ve personel odası ye alıyor.

Haliliye ilçesine bağlı Bakımlı Mahallesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Projesi ile sokakta yaşayan can dostlara belediye tarafından sıcak bir yuva daha kazandırılıyor.

10 BİN METREKARELİK ALAN

10 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, geniş barınakları ve yaşam alanları, modern ısıtma ve soğutma sistemlerine sahip olacak. Sokak hayvanlarına konforlu bir ortam sağlayacak merkez tamamlandığında Avrupa standartlarında modern bir rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen 3 bloktan oluşan kapalı ve yarı açık alan halinde tasarlanan merkez içerisinde; hayvan ilk kabul ve bakım ünitesi, açık etkinlik alanı, karantina bölümü, yıkama bölmeleri, veteriner hekim odaları, ameliyathane, röntgen odası, kuru yem deposu, kedi ve köpek evi, mutfak ve personel odaları bulunuyor.

HABERLER  Göbeklitepe sembolleriyle tufandan karaya çıkış
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.