enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Demokrat Partili üst düzey isim Şanlıurfa’ya geliyor!

Demokrat Partili üst düzey isim Şanlıurfa’ya geliyor!

Demokrat Partili üst düzey isim Şanlıurfa’ya geliyor!
07.10.2022 05:25
0
A+
A-

Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy Şanlıurfa’ya geliyor. Çeşitli temaslarda bulunacak olan Aksoy, göç meselesi hakkında da açıklamalarda bulunacak.

Şanlıurfa Cuma günü (bugün) Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy’u ağırlayacak.

Şanlıurfa Demokrat Parti İl Başkanlığı’nda bugün düzenlenen basın açıklamasında Aksoy’un Şanlıurfa programı hakkında bilgiler paylaşıldı. 

Buna göre Aksoy; sabah saat 10.00’da Demokrat Parti il binasındaki basın toplantısı ile Türkiye gündemi ve Şanlıurfa’nın içinde bulunduğu göç meselesi hakkında açıklama yapacak. Türk Eğitim-Sen, Eczacılar Odası, Şanlıurfa Barosu Çocuk Hakları Komisyonu başkan ve yönetimini ziyaret edecek. İki mahalle muhtarı ile de görüşecek olan Aksoy, Şeyhanlılar Federasyonu başkan ve üyeleri ile de bir araya gelecek. 

Şanlıurfa MİSİAD Başkanlığı’nca düzenlenen yemeğe de katılacak olan Aksoy, daha sonra kentten ayrılacak.

HABERLER  Şanlıurfa'da CHP'ye katılımlar devam ediyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.