enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5860
EURO
35,0186
ALTIN
2.452,62
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Yağmurlu
22°C

AK Partili isimden belediyelere eleştiri

AK Partili isimden belediyelere eleştiri

AK Partili isimden belediyelere eleştiri
10.10.2022 13:13
0
A+
A-

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, AK Partili bazı belediyelerin adam kayırdığını, yolsuzluk yaptığını belirterek partiyi kötü şekilde temsil edenlere bir gün hesap sorulacağını kaydetti.

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, AK Partili bazı belediyelerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Sosyal medya hebasından paylaşım yapan Yılmaz, belediyelerin adam kayırdığını, yolsuzluk yaptığını ve AK Parti’yi kötü temsil ettiklerine vurgu yaptı.

Yılmaz, AK Parti hükümetinin tek başına dünyadaki ekonomik ve siyasi sorunlarla boğuşurken AK Parti’yi temsil edenlerin kendi yandaş ve yakınlarını gözeterek siyaset yapmalarına yakından şahit olduklarını belirterek, şunları ifade etti:

“Özellikle yerel belediyelerin beceriksizliği AK Parti hükümetine fatura edilirken bu insanların bu kadar sorumsuz ve rahat bir şekilde belediyeyi yönetmesini bir pervasızlık örneği olarak görüyorum. Oysa belediyeler mensup oldukları partinin yerel temsilcileridir. Fakat ne hikmetse bu insanlar kendi çıkarları ve menfaatleri dışında bir hizmet alanı olarak görmüyorlar. Çaldıkları çırptıkları her şeyi sanki başkaları yapıyormuş gibi anlatıyorlar. Bulundukları siyasi yapının aksine hareket ederek, kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar.”

Partiye zarar veren bu insanlara yeri ve zamanı geldiğinde gerekli müdahaleyi yapacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirten Yılmaz, “Bu zor süreçte sorumluluğun altına ellerini koymayan bütün siyasetçilere, elbette bir gün hesap sorulacak, elbet onların yaptıkları bu sorumsuzluğun bedeli ödetilecektir” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Türkiye genelinde elektrikli otomobil şarj istasyonlarının sayısı artıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.