enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5008
EURO
34,9094
ALTIN
2.440,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Eğlenceli anlar… Bakan Yardımcısı Urfa’nın köyünde tenis oynadı

Eğlenceli anlar… Bakan Yardımcısı Urfa’nın köyünde tenis oynadı

Eğlenceli anlar… Bakan Yardımcısı Urfa’nın köyünde tenis oynadı
10.10.2022 19:23
0
A+
A-

Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Viranşehir’in Sarıbal Köyü’nde köy sakinleri ile tenis oynadı. Eğlenceli anları paylaşan Bakan Yardımcısı “Tenis halk sporudur ve Şanlıurfa’da da oynanır” dedi.

Toprak üzerine çizdikleri kort ile gündeme gelen Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi Sarıbal Köyü’ndeki yeni tenis kortunda bugün renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.

Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Avcıbaşı, köylüleri tenis sporu ile tanıştırdı ve köylüler, kendi imkanlarıyla yaptıkları toprak kortta yöresel kıyafetleriyle raket salladı. Konunun gündeme gelmesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca köye tenis kortu yapıldı. Kadın, erkek, genç, yaşlı ilgisi olan köylüler artık daha profesyonel ortamda tenis oynamaya başladı.  

Bugün ise köyde renkli ve eğlenceli bir tenis maçı yaşandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı köye giderek mahalleler ile tenis oynadı. Yusuf öğretmene teşekkür eden Bakan Yardımcısı Kaymakçı “Viranşehir Sarıbal Köyünün tenis sevgisi harika. Teşekkürler Yusuf öğretmen. Tenis güzeldir, halk sporudur ve Şanlıurfa’da da oynanır” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa’da arazi kavgası: 1 ölü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.