enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3263
EURO
35,1256
ALTIN
2.296,88
BIST
9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Vekil Cevheri ile Baydilli esnafın sorunlarını dinleyip not aldı

Vekil Cevheri ile Baydilli esnafın sorunlarını dinleyip not aldı

Vekil Cevheri ile Baydilli esnafın sorunlarını dinleyip not aldı
10.10.2022 08:50
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ilçedeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu.

Ziyarette esnafla bir süre sohbet eden Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri, esnafın genel talep ve sorunlarını dinleyerek not aldı.

Karaköprü’ye hizmet ederken burada yaşayan vatandaşları ve esnafı da önemsediklerini kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, esnaf ziyaretleriyle ilçedeki hizmet ve çalışmalarla ilgili bir nevi istişare ettiklerini kaydetti.

BAYDİLLİ: ESNAFIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN YOL GÖSTERİCİ

Baydilli, “Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ilçemizin sıkıntılarını minimuma indirmek ve daha güzel hizmetlerde bulunmak için uğraşıyoruz. Bunları yaparken de vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya gelip fikirlerini almaya çalışıyoruz.

Bu anlamda ara ara esnafımızı ziyaret ederek sohbet ediyoruz, talep ve önerilerini dinliyoruz.  Esnafımızın, vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz. Bugün de esnaf ziyaretimizde bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Baydilli ile birlikte ilçeye hizmet etme adına hem burada hem de Ankara’da bir mücadele içerisinde olduklarını dile getirdi. Milletvekili Cevheri, hizmetin yanında vatandaşların da taleplerini alma adına güzel bir esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek vatandaşlarla bir araya gelmenin, onların fikirlerini almanın önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri esnaf ziyareti esnasında yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ederken, onların da taleplerini not aldı.

HABERLER  Urfa’daki ATM’lerde 6 ve 3 rakamları silindi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.